Italie Sardinie Hero

Vakantie Sardinië

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Pascale

Sardinië is een eiland van contrasten, van de mondaine kuststrook Costa Smeralda tot het ruige binnenland en dunbevolkte zuiden. Vooral natuurliefhebbers zullen volop genieten, of u nu kiest voor het strand of het maken van een trektocht door de bergen. Bijzonder bezienswaardig zijn de 'nuraghi', dit zijn torentjes die in de bronstijd op het eiland werden gebouwd. Ze behoren nu tot het belangrijkste archeologische erfgoed van Sardinië en werden gemaakt van blokken steen die droog op elkaar werden gestapeld.

Pascale

Italië expert

Appartement, hotel of een campingvakantie? Ontdek de mogelijkheden van een vakantie Sardinië!

Bestemmingen in Sardinië

Onze aanbevelingen voor Vakantie Sardinië

 • Liscia Eldi Resort

  1. Italië
  2. Sardinië
  3. San Teodoro
  Buitenzwembad
  v.a. 586 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Appartementen Palau Green Village

  1. Italië
  2. Sardinië
  3. Palau
  Zwembad
  v.a. 277 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Appartementen Residence Badus

  1. Italië
  2. Sardinië
  3. Badesi
  Buitenzwembad
  v.a. 384 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Hotel San Teodoro

  1. Italië
  2. Sardinië
  3. San Teodoro
  Omgeving San Teodoro
  v.a. 290 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds en SGR bijdrage 12,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Naar Sardinië met de Jong Intra Vakanties

Sardinië, met zijn subtropische mediterrane klimaat, is na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee. Tijdens uw vakantie op Sardinië zult u door de zachte winters of warme, droge zomers een geweldige tijd beleven. Om van deze fijne omstandigheden te kunnen genieten heeft u een goed verblijf nodig, de Jong Intra Vakanties helpt u graag met het vinden van een vakantie die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Accommodaties op Sardinië

Sfeervolle accommodaties in kleine dorpjes, een mooie omgeving en uitzicht op zee of een groene berg is een voorstelling die u zelf kunt waarnemen bij aankomst in uw accommodatie op Sardinië. De Jong Intra Vakanties heeft diverse appartementen, hotels en campings in het aanbod, hierdoor is er voor iedereen een passende accommodatie te vinden.

Accommodaties Sardinië - AdobeStock_226401948

Goed voorbereid op Vakantie naar Sardinië

Groene kleuren zijn de basis in de lente en herfst en zijn vooral in het binnenland goed waarneembaar in de natuur. De landschappen die u tijdens uw vakantie op Sardinië tegenkomt zijn afwisselend en boeiend tegelijkertijd. Fraaie plateaus, valleien, stranden, uitgestrekte olijven- en wijngaarden, de geur van tijm, rozemarijn en mirte, dit alles is toch schilderachtig? Een vakantie op Sardinië is een fantastische vakantiebestemming voor iedereen die van prachtige stranden en een magnifiek binnenland houdt.

Wij weten zeker dat een vakantie op Sardinië u zal verrassen!

Uitstapjes op Sardinië

Bezoek de hoofdstad Cagliari

De hoofdstad van Sardinië biedt vele restaurantjes, sfeervolle straten en winkels met een divers aanbod. De stad heeft het zwaar te voorduren gehad tijdens de Tweede Wereldoorlog, de gevolgen hiervan zijn nog altijd terug te zien doordat de stad nooit meer volledig opgeknapt is. Ga langs het Romeins amfitheater, bezoek de levendige overdekte markt of snuif cultuur in de kathedraal. Maak een wandeling langs de haven van de stad en geniet van de vele boten en het blauwe water.

Hoofdstad Cagliari - AdobeStock_101297452

De grotten van Neptunes

"Grotta di Nettuno" is een absoluut hoogtepunt om te bezoeken tijdens uw vakantie in Sardinië. De wandeling naar de grotten toe over de zogenoemde 'geitentrap' is een leuk begin van een bezoek aan de grotten van Neptunus. Naast de druipstenen staan de grotten ook bekend om het ondergrondse meer genaamd 'La Marmora'.

De grotten van Neptunes - AdobeStock_497921846

Ontspannen in Villasimius

Waar dit dorpje vroeger bewoond werd door vissers en herders, is Villasimius tegenwoordig een bekende bestemming onder toeristen. Spiaggia di Porto Giunco is één van de mooie stranden in het dorpje, hier kunt u heerlijk uitrusten en genieten van het blauwe water of een wandeling maken langs de kustlijn.

Villasimius - AdobeStock_441145425

Reizen naar Sardinië

Met uw eigen auto naar Sardinië

Koffers klaar, auto gepakt? Rijden maar! Een vakantie met de eigen auto naar Italië is populair. Daarom heeft u bij ons de optie alleen een accommodatie te boeken en op eigen gelegenheid naar de accommodatie te reizen.

Rijdt u op weg naar uw vakantie Italië door Zwitserland of Oostenrijk, dient u uw auto te voorzien van een autobaan vignet. Vraag deze voor vertrek aan bij de ANWB. Ze zijn ook te verkrijgen bij iedere grensovergang. Ook handig om te weten: in Italië wordt voor het gebruik van snelwegen tol geheven. Het eenvoudigst is deze per creditcard te voldoen.

Met het vliegtuig naar Sardinië

Hoe handig is het accommodatie of rondreis en vlucht ineen te boeken? Ook dat is mogelijk bij de Jong Intra Vakanties! Wij bieden u op veel bestemmingen de keuze uit diverse luchtvaartmaatschappijen vanaf diverse plaatsen, op een door u gewenst tijdstip. Vertrekken kan vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf, Weeze en Charleroi. Een vlucht naar Sardinië duurt ca. 2 uur.

Rondreis Sardinië

Sardinië is een heerlijke bestemming om met de auto te ontdekken. Bespaar tijd door naar het startpunt van uw reis te vliegen en vanaf daar met een huurauto op pad te gaan. Tijdens een fly drive Sardinië heeft u onderweg de tijd om één van de vele bezienswaardigheden te bezoeken of om te stoppen voor een heerlijke lunch. Goede reis!


Praktische informatie over reizen naar Italië

Wilt u meer weten over reizen naar Italië? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Italië pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

 • Eten en drinken

 • Feestdagen in Italië

Vakantie Italië