Jutland Denemarken hero

Vakantie Jutland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Mijn tip voor Jutland is Legoland Billund. Gegarandeerd een dag vol plezier met het hele gezin. Naast de bekende gebouwen die van Legosteentjes zijn gemaakt (en waar het park mee ontstaan is), zijn er talloze attracties bijgekomen in de afgelopen jaren. Het park is in thema's ingedeeld dus voor liefhebbers van Vikingen, Piraten, Stripfiguren of Cowboys zijn er ruim voldoende activiteiten. En natuurlijk een leuk souvenir mee naar huis aan het einde van de vakantie!

Heleen

Scandinavië expert

Vikingen, strand en Legoland in Jutland!


Lees alles over Jutland

Goed voorbereid op vakantie naar Jutland

Autovakanties Jutland bieden het hele gezin volop plezier. Denemarken ligt op relatief korte afstand van Nederland en op het schiereiland Jutland liggen veel bezienswaardigheden dicht bij elkaar. Boek hier enkele dagen in een hotel of vakantiepark en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijke autovakantie Jutland.


Populaire bestemmingen in Jutland

Ga op bezoek bij de Vikingen

Uw autovakantie Jutland brengt u naar het grote schiereiland van Denemarken en grenst in het zuiden aan Duitsland. Meteen in het zuiden ligt het leuke middeleeuwse stadje Ribe, waar veel herinneringen aan de Vikingen terug te vinden zijn. Het centrum is autovrij en het hele stadje ademt een gezellige sfeer uit. Andere steden zijn bijvoorbeeld Kolding met het Koldinghus Kasteel, en Aarhus met Den Gamle By, een openluchtmuseum midden in de stad. Centraal in Jutland ligt het wereldberoemde attractiepark Legoland Billund. Hier is volop vertier voor jong en oud. Tijdens een autovakantie Jutland mag een bezoek aan Legoland dan ook zeker niet ontbreken. Naast Miniland, waar vele bezienswaardigheden met duizenden Legosteentjes zijn nagebouwd, zijn er in de afgelopen jaren diverse (thema) attracties bij gekomen.

Langs de kust treft u vele uitgestrekte en kindvriendelijke zandstranden waar u heerlijk kunt zonnebaden, watersporten, vliegeren of zandkastelen kunt bouwen. Denemarken staat bekend om haar goede strandleven en op een mooie zomerse dag heeft u eigenlijk niets meer nodig.

Voor meer en andere autovakanties adviseren wij u om eens te kijken bij ons aanbod autovakantie Denemarken.

Wilt u veel van het land zien en steeds kort in iedere plaats verblijven, denkt u dan eens aan een autorondreis Denemarken