Groepsrondreizen Amerika

Groepsrondreizen Amerika

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Amerika. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan.

Wij hebben de beste groepsrondreizen door Amerika voor u geselecteerd!

Lees alles over Groepsrondreizen Amerika

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op groepsrondreis naar Amerika

Groepsreizen Amerika met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma's, goede hotels en met gegarandeerd vertrek. U reist in internationaal gezelschap en wordt begeleid door een ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding.


Populaire groepsrondreizen Amerika

Welke groepsrondreis Amerika gaat u ontdekken?

Een groepsreis Amerika is de ideale manier om dit land op ontspannen en zorgeloze wijze te ontdekken. Terwijl u lekker achterover leunt in uw luxe touringcar brengt de chauffeur u naar de mooiste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten. Om nog meer uit uw vakantie te halen kunt u ter plaatse een aantal unieke excursies en dinermogelijkheden bijboeken.

Een groepsreis Verenigde Staten geeft gezelligheid, er ontstaan vriendschappen. Want er zijn altijd reisgenoten met wie je een klik hebt. Het reizen met de bus ontzorgt, u hoeft geen kilometers achter het stuur te zitten, maar kunt vanuit uw stoel genieten van de landschappen die voorbij schieten.

Great Eastern Cities

Een korte, maar krachtige en zeer afwisselende rondreis. U bezoekt de 3 grootste steden van de oostkust: New York, Washington DC en Philadelphia. Onderweg leert u heel veel over de geschiedenis en het ontstaan van de Verenigde Staten. Ook maakt u aan de Canadese zijde kennis met de Niagara Falls, een schitterende creatie van Moeder Natuur, de slagvelden van de Burgeroorlog, de oude indianencultuur in de Appalachian Mountains en de opvallende leefwijze van de Amish-gemeenschap in Pennsylvania.

Rondreis, Amerika, Groepsrondreizen Amerika

Florida Sunshine

Een prachtige groepsrondreis door de Sunshine State! Na de start in het bekende Miami Beach rijdt u via de Florida Keys naar het zuidelijkste puntje van de USA: Key West, een pittoresk eiland met mooie witte huizen en veranda’s. ’s Avonds is het een ware belevenis om de Key West Sunset mee te maken, opgeluisterd met muziek en een drankje, waarna onder applaus de zon langzaam wegzakt in de zee. Daarna verblijft u een aantal dagen in het beroemde Orlando met al z’n attractieparken en u heeft voldoende tijd om er zo veel mogelijk uitgebreid te bezoeken. Vervolgens brengt u een bezoek aan het Kennedy Space Center in Cape Canaveral en u sluit deze reis af aan het witte strand van Miami Beach. Een zeer afwisselende groepsrondreis, waarbij u met alle facetten van Florida kennismaakt!

Vakantie Florida

Waarom op groepsrondreis Amerika met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een groepsrondreis Amerika wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

  • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek