Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Groepsreizen Amerika met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma's, goede hotels en met gegarandeerd vertrek. U reist in internationaal gezelschap en wordt begeleid door een ervaren en deskundige Nederlandssprekende reisleiding.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Amerika. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

Een groepsreis Amerika is de ideale manier om dit land op ontspannen en zorgeloze wijze te ontdekken. Terwijl u lekker achterover leunt in uw luxe touringcar brengt de chauffeur u naar de mooiste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten. Om nog meer uit uw vakantie te halen kunt u ter plaatse een aantal unieke excursies en dinermogelijkheden bijboeken.

Een groepsreis Verenigde Staten geeft gezelligheid, er ontstaan vriendschappen. Want er zijn altijd reisgenoten met wie je een klik hebt. Het reizen met de bus ontzorgt, u hoeft geen kilometers achter het stuur te zitten, maar kunt vanuit uw stoel genieten van de landschappen die voorbij schieten.

U kunt o.a. de volgende groepsreizen Amerika bij ons boeken:

Of ontdek tijdens een rondreis de Westkust van Amerika, deze groepsreizen laten u kennis maken met deze schitterende kant van Amerika:

 Bekijk snel al onze groepsrondreizen Amerika!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 2 vakanties

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een groepsrondreis Amerika wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

 • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek

Ervaringen

Joke Scheffer The Deep South was één van de weinige delen van Amerika, waar ik nog niet eerder geweest was, maar al heel lang een keer uitgebreid doorheen wilde reizen. Deze reis heeft absoluut aan al mijn verwachtingen voldaan, vooral ook door de zeer boeiende verhalen van de Nederlandssprekende reisleiding. De zeer vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de overal aanwezige swingende en vrolijke muziek zullen mij mijn leven lang bijblijven.
Lees meer Lees minder
Sjaak en Linda We hebben al diverse reizen door het westen van Amerika en Canada gemaakt, maar de combinatie van grote en kleine steden en de cultuur en natuur van het oosten van zowel Amerika als Canada hebben een grote indruk op ons gemaakt. Het was een reis vol afwisselingen en hoogtepunten. De zeer bekwame en vriendelijke chauffeur en de deskundige altijd vrolijke Nederlandssprekende reisleiding maakten deze reis onvergetelijk!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Groepsrondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 2 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld