Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Rondreizen Amerika
Keuze uit 46 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2019
Januari 2020
Februari 2020
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en boek de rondreis Amerika die aan uw wensen voldoet. Wij bieden rondreizen Amerika door zowel het zuiden als het noorden en zowel het oosten als het westen. Onze rondreizen USA brengen u overal.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Amerika. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Marianne
Marianne Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Ons reisaanbod

U heeft de keuze uit onze georganiseerde rondreizen Amerika, waarbij u uiteraard van het programma kunt afwijken indien dat gewenst is. Naast deze individuele rondreizen door Amerika bieden wij ook groepsreizen in Amerika aan. Met deze busreizen amerika reist u per luxe airconditioned touringcar, dit is een perfecte manier om dit uitgestrekte en prachtige land te ontdekken.

Elke rondreis Amerika is zeer zorgvuldig samengesteld door onze Amerika experts en brengt u naar de mooiste en meest interessante plekken van Amerika. Wij bieden voor elke reiziger wel iets, want u kunt uw rondreis USA individueel maken per auto of per camper, maar ook met een groep in een touringcar of in een privé-vliegtuig.

Een rondreis door de Verenigde Staten geeft u een goed beeld van dit immense land. Doordat het land zo groot is kiezen veel mensen ervoor een rondreis langs de Oostkust en een rondreis langs de westkust van Amerika te maken. Ontdekt u eerst de oostkust van Amerika dan nog heeft u voldoende keuze, zo kunt u een rondreis langs Boston of New York maken of ervoor kiezen een tijdens een fly drive Florida te ontdekken.

Rondreizen langs de Westkust van de Verenigde Staten geeft u eveneens eindeloos veel mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden eens voor een rondreis California of tewel een rondreis west Amerika. West Amerika is een bijzonder populair gedeelte van het land, met bijzonderheden als Las Vegas en de Grand Canyon is dat te begrijpen. Een rondreis Florida is bijzonder populair bij gezinnen!  

Een greep uit onze rondreizen Amerika:

 Kortom voor welke rondreis door de Verenigde Staten kies jij! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor rondreis Verenigde Staten, bekijk ons aanbod en vind uw perfecte rondreis!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 46 vakanties

Ervaringen

Familie Scholten De grote steden en de vele nationale parken hebben een overweldigende indruk gemaakt en het rustige reisschema bood ook voldoende tijd om hier uitgebreid van te genieten. We hebben ook een paar keer prachtige wandelingen kunnen maken en onzettend genoten, bedankt!
Lees meer Lees minder
Fred en Yvonne Mijn man en ik wilden al heel lang een keer een rondreis per bus door Florida maken en dit jaar is dat er dan eindelijk van gekomen. De Nederlandssprekende reisleiding gaf ons heel veel extra informatie en dat maakte de reis nog completer. Het dagelijks inbegrepen ontbijt was ook steeds prima verzorgd.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Rondreis Amerika

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 46 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!