Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Goedkope reizen Amerika

Niet duur, wel goed verzorgd

Lees alles over Goedkoop

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Goedkoop
Goed voorbereid op vakantie

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod en boek een goedkope reis Amerika die aan uw wensen voldoet. Wij bieden rondreizen Amerika door zowel het zuiden als het noorden en zowel het oosten als het westen. Onze goedkope reizen Amerika brengen u overal.

Onze adviseurs

Amerika is de budget bestemming bij uitstek. De vluchten zijn niet te duur en ter plaatste heeft u ruimschoots de keuze uit verschillende accommodaties. Niet alleen is het land gemakkelijk met een groep te bereizen, maar ook kunt u gemakkelijk met een eigen huurauto op pad.

Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen in Goedkoop

Ons reisaanbod

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden en er zijn dus ook veel goedkope reizen Amerika mogelijk, zowel in een groep per touringcar als individueel per huurato of camper. De accommodaties zijn nog steeds van goede kwaliteit, maar liggen iets verder weg van de centra en bezienswaardigheden. Ter plaatse is ook het eten en drinken en natuurlijk het winkelen prima betaalbaar, want de prijzen liggen vele lager dan thuis.

Een greep uit onze goedkope reizen Amerika:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Goedkoop

Ervaringen

Fam Verheuvel Na vele jaren dromen hebben we dan eindelijk onze lang verwachte rondreis per comfortabele huurauto door Florida gemaakt. Na een hele week in een prachtige villa met privé-zwembad in Orlando zijn we via de westkust, met prachtige brede witte stranden, via de Everglades met vele alligators naar Key West gereden. We sloten onze heerlijke vakantie af met een paar dagen in het hippe en swingende Miami en we zullen deze reis nooit meer vergeten!
Lees meer Lees minder
Jaap en Loes We zijn net terug van een hele mooie autorondreis door het westen van Amerika en hebben ontzettend genoten van de bruisende steden en schitterende natuur. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite, Zion en Bryce zijn echt fantastisch. De reis zat vol afwisseling, de hotels waren allemaal prima en schoon en de huurauto veilig en comfortabel. Kortom alles was prima geregeld en we gaan zeker nog een keer terug.
Lees meer Lees minder

Goedkoop in beeld

 • Video Goedkoop
  Video Goedkoop
 • Miami Beach Art Deco
  Miami Beach Art Deco
 • New York City
  New York City
 • grand canyon
  grand canyon

Populaire vakanties in Goedkoop

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Goedkoop
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!