Vakantie Florida

Vakantie Florida

De staat Florida is meer dan 3 keer zo groot als Nederland. Om veel te kunnen zien van deze staat is een rondreis Florida de ideale manier. Ontdek Orlando, Miami, prachtige natuur en leuke attractieparken tijdens uw vakantie in Florida.

Lees alles over Vakantie Florida

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie

Ontdek Florida

De staat Florida is meer dan 3 keer zo groot als Nederland. Om veel te kunnen zien van deze staat is een rondreis Florida de ideale manier. Ontdek Orlando, Miami, prachtige natuur en leuke attractieparken tijdens uw vakantie in Florida.

Florida heeft als staat enorm veel te bieden aan vakantiegangers die een rondreis maken. In de staat vindt u imposante steden als Orlando en Miami. Prachtige natuur is te ontdekken in het Everglades Nationaal Park, u vindt hier onder andere de Amerikaanse krokodil en de Floridapanter. Ontdek de witte zandstranden van Key West of geniet in een van de vele attractieparken die in Florida te vinden zijn.

Een rondreis Florida is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, de afwisseling van steden, attractieparken en witte stranden maakt het voor kinderen een leuke, afwisselende en boeiende rondreis.

De Jong Intra Vakanties biedt diverse mogelijkheden om Florida te ontdekken. Zo kunt u kiezen voor een groepsrondreis Florida, u ontdekt de staat dan met een luxe airconditioned touringcar, heerlijk ontspannen genieten van de landschappen en de gezelligheid van een groep. Een groepsrondreis Florida is ideaal als u niet van autorijden houdt.

Naast een rondreis met de bus, bieden wij ook diverse autorondreizen Florida aan. Het voordeel van een autorondreis Florida is dat u zelf het reistempo kunt bepalen. Het wegennet in Florida is uitstekend en de navigatie is duidelijk. Kortom geniet van uw autorondreis Florida op uw eigen tempo.

Beste reistijd voor een vakantie Florida

Een vakantie naar Florida kan het gehele jaar door gemaakt worden, de temperatuur in deze staat is gemiddeld rond de 25 graden. Ideale omstandigheden voor uw vakantie.

Welke rondreis Florida past het beste bij u?

Al onze rondreizen zijn zorgvuldig samengesteld door onze Amerika specialisten, zij hebben de mooiste routes, interessante plekken en bezienswaardigheden voor u in een Florida reis samengevat.

Maatwerk Florida

Uw droomreis niet kunnen vinden? Deel uw reiswensen en ideeën met ons ervaren en enthousiaste verre reizen team en zij zullen voor u de best passende reisofferte verzorgen.

Klik hier

Fly drives, maatwerk

Waarom naar Florida met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Florida wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

  • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek