Vakantie Florida

Vakantie Florida

De staat Florida is meer dan 3 keer zo groot als Nederland. Om veel te kunnen zien van deze staat is een rondreis Florida de ideale manier. Ontdek Orlando, Miami, prachtige natuur en leuke attractieparken tijdens jouw vakantie in Florida.

Lees alles over Vakantie Florida

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie

Ontdek Florida

Florida heeft als staat enorm veel te bieden aan vakantiegangers die een rondreis maken. In de staat vind je imposante steden als Orlando en Miami. Prachtige natuur is te ontdekken in het Everglades Nationaal Park, waar je onder andere de Amerikaanse krokodil en de Floridapanter kunt tegenkomen. Ontdek de witte zandstranden van Key West of geniet in een van de vele attractieparken die in Florida te vinden zijn.

Een rondreis Florida is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De afwisseling van steden, attractieparken en witte stranden maakt het voor kinderen een leuke, afwisselende en boeiende rondreis.

Bij de Jong Intra Vakanties bieden we diverse mogelijkheden om Florida te ontdekken. Zo kun je kiezen voor een groepsrondreis Florida, waarbij je de staat ontdekt met een luxe airconditioned touringcar. Heerlijk ontspannen genieten van de landschappen en de gezelligheid van een groep. Een groepsrondreis Florida is ideaal als je niet van autorijden houdt.

Naast een rondreis met de bus, bieden wij ook diverse autorondreizen Florida aan. Het voordeel van een autorondreis Florida is dat je zelf het reistempo kunt bepalen. Het wegennet in Florida is uitstekend en de navigatie is duidelijk. Kortom, geniet van je autorondreis Florida op je eigen tempo.

Beste reistijd voor een vakantie Florida

Een vakantie naar Florida kan het gehele jaar door gemaakt worden, de temperatuur in deze staat is gemiddeld rond de 25 graden. Ideale omstandigheden voor jouw vakantie.

Vakantie Florida

Welke rondreis Florida past het beste bij jou?

Al onze rondreizen zijn zorgvuldig samengesteld door onze Amerika specialisten, zij hebben de mooiste routes, interessante plekken en bezienswaardigheden voor jou in een Florida reis samengevat.

Maatwerk Florida

Interesse in een maatwerkofferte voor Florida of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Amerika? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Amerika? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870

Fly drives, maatwerk

Waarom naar Florida met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Florida wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Jouw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

  • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek   

Rondreis Florida, Maatwerk Airtrotter | de Jong Intra Vakanties