Vakantie Californië

Vakantie Californië

Californië is één van de mooiste staten van Amerika en wordt ook wel ‘The Golden State’ genoemd. Vanwege haar enorme omvang en diversiteit heeft deze staat voor iedereen iets te bieden. Je zult schitterende stranden, maar ook prachtige natuurparken tegenkomen. Je kunt beroemde steden als San Francisco, Los Angeles en San Diego ontdekken. En niet te vergeten het betoverende Disneyland in Anaheim, vlakbij Los Angeles gelegen. Dit wordt zeker een vakantie om nooit meer te vergeten.

Lees alles over Vakantie Californië

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie naar Californië

Door de grootte van Californië moet je vaak grote afstanden overbruggen om een goed beeld te krijgen van alles wat deze staat te bieden heeft. Een rondreis Californië is hiervoor dé perfecte manier. Je kunt een rondreis California met de camper of auto maken.

Ontdek Californië

San Francisco wordt door velen ook wel de leukste stad van Californië genoemd en vanwege de vele bezienswaardigheden mag deze stad zeker niet ontbreken tijdens uw rondreis Californië. Een van de belangrijkste hoogtepunten van San Francisco is de Golden Gate Bridge. Een leuke manier om deze brug goed te bezichtigen is om er met de fiets overheen te gaan. Ook zeker een bezoekje waard is het eiland Alcatraz met daarop de bekende en beruchte gevangenis, Fisherman’s Wharf en Golden Gate Park, met diverse musea, restaurants en een rijke vegetatie.

Een van de mooiste nationale parken van Californië is het Yosemite National Park in het oosten. De veelzijdigheid maakt dit prachtige park uniek. Je zult versteld staan van de granieten rotswanden,ijssculpturen, besneeuwde bergtoppen, gletsjers, klaterende watervallen maar ook groene valleien en dichte oerbossen.

Je kunt eindeloos toeren door deze mooie staat, maar het is natuurlijk ook lekker om tussendoor even te genieten van de zon op de schitterende stranden bij bijvoorbeeld Santa Monica, Venice Beach of Malibu.

Beste reistijd voor een vakantie Californië

Over het algemeen wordt de periode april – november gezien als de beste reistijd om West-Amerika te bezoeken. Met name het voor- en najaar is zeer aantrekkelijk. In de maanden april t/m juni, september en oktober zijn de temperaturen aangenamer en is het een stuk minder druk.

Welke rondreis Californië past het beste bij jou?

Je kunt verschillende soorten rondreizen maken. Je kunt ervoor kiezen om een individuele rondreis Californië te maken of een groepsrondreis. Boek je een individuele rondreis dan stellen wij de mooiste routes en accommodaties samen en ga je op eigen gelegenheid met een huurauto op pad. Bij een groepsrondreis zul je onder begeleiding van kundige en gepassioneerde chauffeurs en Nederlandssprekende reisleiding jouw reis maken.

Een autorondreis of per touringcar niks voor jou? In Californië bieden wij tevens een unieke manier van reizen: de Air Tour. Je zult supersnel per vliegtuig van plaats naar plaats reizen.

Maatwerk Californië

Jouw droomreis niet kunnen vinden? Deel je reiswensen en ideeën met ons ervaren en enthousiaste verre reizen team en zij zullen voor jou de best passende reisofferte verzorgen.

Klik hier

Fly drives, maatwerk

Waarom naar Californië met de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Californië wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Jouw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                               

  • Alle vertrekdata v/d groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek