Rondreizen Slovenië

Rondreizen Slovenië

Ronald

Van heel lang geleden kan ik mijn eerste bezoek aan de Grotten van Postojna nog herinneren, ook nu nog zal ene bezoek aan deze grotten u heel lang bijblijven. Het is echt een must om deze grotten tijdens uw rondreis door Slovenië te bezoeken!


Ronald

Zonvakantie specialist

Slovenië ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een autorondreis Slovenië ontdekt u een rijke geschiedenis, prachtig landschap en een vriendelijke bevolking.

Alle rondreizen Slovenië

Welke rondreis door Slovenië past het beste bij uw vakantiewensen?

In Slovenië vindt u bij de Jong Intra Vakanties diverse soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Individuele rondreizen door Slovenië

Uiteraard kunt u op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Slovenië een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Slovenië. U ontvangt van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Slovenië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde autorondreizen Slovenië en groepsrondreizen Slovenië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Slovenië

Interesse in een maatwerkofferte voor Slovenië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Slovenië ? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Slovenië ? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Autorondreizen, Slovenie