Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een individuele rondreis Portugal zult u zien dat het land meer is dan de snelle rushes van Ronaldo. U zult ervaren dat het land een rijkere geschiedenis heeft dan de Europa Cups van Eusebio. Want Portugal heeft historie!

Onze adviseurs

Persoonlijk vind ik het noorden van Portugal erg interessant. De combinatie van leuke steden als Porto, Braga en Guimarães met de hagelwitte stranden en de prachtige natuur in het binnenland zijn om te likkebaarden!

20120604_DeJongIntraVakanties_619-bewerkt
Ronald Spanje & Portugal expert

Populaire bestemmingen

Waan u Magalhães!

Deze Portugese ontdekkingsreiziger leidde in de 16e eeuw de eerste ontdekkingszeilreis rond de wereld. Tijdens uw individuele rondreis Portugal valt ook veel te ontdekken, al hebben wij de grote lijnen reeds bepaald.

Wat dacht u van het schitterenden Sintra met haar prachtige kastelen? En maakt u tijdens uw individuele rondreis Portugal een bezoek aan de steden Porto en Lissabon? U kunt het allemaal combineren.

Tezamen met de interessante plaatsen Braga met het nabij gelegen pelgrimsoord Bom Jesus, Guimarães (de geboorteplaats van het koninkrijk Portugal), Coimbra, Evora en vele andere steden, heeft een individuele rondreis Portugal u heel veel te bieden. En dan vergeten we de prachtige natuur nog. In het noorden van het land liggen enkele schitterende Nationale Parken, waar het heerlijk wandelen is.

En ook qua accommodatie heeft u een ruime keuze. U kunt kiezen uit standaard hotels of historische overnachtingsadressen zoals bij onze zelf samen te stellen Pousada reis. Onze individuele rondreizen Portugal kunt u starten vanuit Faro, Lissabon of Porto!

Uiteraard is het heerlijk om uw individuele rondreis Portugal te verlengen met een strandbestemming. Kijk eens op zonvakanties Portugal!

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om alleen de grote steden te bezoeken. Onze stedentrip Lissabon en onze stedentrip Porto zijn al jaren erg populair.

Wilt u ook andere landen met de auto ontdekken. Wij hebben een ruim aanbod individuele rondreizen Spanje en individuele rondreizen Italiëvoor u!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 8 vakanties

Ervaringen

Dhr. en mevr. Broerse Wat een prachtig land is Portugal. Tijdens onze rondreis hebben we veel mooie steden gezien en prachtige natuur. Heerlijk gegeten ook trouwens!
Lees meer Lees minder
Henk en Mien Westerveld Portugal stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Een rondreis is ideaal om meerdere plekken van het land te bezoeken. Echt een aanrader!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Evora
  Evora
 • Duaro Vallei
  Duaro Vallei
 • Porto
  Porto

Populaire vakanties in Individueel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 8 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service