Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Rondreizen Noorwegen

Lekker veel zien en beleven!

Lees alles over deze vakanties

Vind de ideale vakantie
In slechts enkele stappen vindt u de vakantie die het best bij u past
 • 45 jaar ervaring
  Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
 • Altijd bereikbaar
  Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
 • Veilig op vakantie
  ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2018
Januari 2019
Februari 2019
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Noorwegen leent zich uitstekend voor het maken van een mooie rondreis. U kunt in twee weken al heel veel zien en beleven. Onze rondreizen Noorwegen kunt u onder andere beleven door een groepsrondreis Noorwegenof een individuele rondreis Noorwegen.

Onze adviseurs

Het voordeel van een rondreis is dat u wat meer vrijheid heeft om te gaan en te staan waar u wilt. We leggen de overnachtingen voor u vast en geven u tips voor uitstapjes en bezienswaardigheden, maar uiteindelijk bepaalt u zelf waar en hoe lang u ergens wilt stoppen.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen

Alleen of in een groep

Het voordeel van een rondreis Noorwegen is dat u veel ziet van het land. U verblijft steeds 1 of 2 nachten op een bestemming waarna u verder gaat naar de volgende. Een rondreis Noorwegen is meer dan een reis van A naar B, het is een belevenis op zich. Onderweg geniet u van de prachtige natuur en de overtocht per lokale ferry is een aangename onderbreking van uw autorit.

Wilt u liever niet zelf rijden, dan kunt u kiezen voor een van onze busreizen Noorwegen. De reizen worden uitgevoerd onder leiding van deskundige en bevlogen reisleiders die u nét dat beetje meer kunnen vertellen dan de reisgids. De chauffeur kan zijn volle aandacht op de weg en het verkeer houden en u veilig naar de volgende plaats van bestemming brengen. Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw vakantie.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. We hebben een mooie rondreis Noorwegen met de trein en een deeltraject van de Hurtigruten, de beroemde postboot.

Alle rondreizen Noorwegen die per auto of per huurauto worden gemaakt, worden door ons voorzien van een handige landkaart én een uitbreide routebeschrijving met tips en korte beschrijvingen van bezienswaardigheden onderweg op uw route.

Wilt u aan het einde van uw rondreis nog een paar dagen verlengen in een bruisende en groene stad? Kijk dan snel bij onze stedentrips Oslo.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 20 vakanties

Ervaringen

Ruud en Helmy Vos - Zutphen Onze Fjorden, Gletsjers & Dalen rondreis was zeer indrukwekkend. Veel gezien en genoten, dit smaakt naar meer!

Lees meer Lees minder

Meneer en mevrouw van Berkel - Bussum Onze rondreis Grand Tour Noorwegen was geweldig van het begin tot het einde. We waardeerden de flexibiliteit in de aanpassingen in het programma.

Lees meer Lees minder

Fam. de Jong - Den Haag We hebben nu het zuiden van Noorwegen bekeken, de volgende keer willen we een ander gedeelte van Noorwegen beter leren kennen. Alles goed geregeld, bedankt!

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Rendier
  Rendier
 • Geirangerfjord moeder en dochter
  Geirangerfjord moeder en dochter
 • Fjord
  Fjord

Populaire vakanties in Rondreis

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 20 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!