Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Zoeken
Persoonlijk contact?    0180-457803
Welkom terug!
Bekijk hier uw recent
bekeken of bewaarde reizen.

Groepsreis Maleisië

Elke dag iets nieuws

Lees alles over deze vakanties

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Al onze groepsreizen Maleisië zijn onder leiding van een ervaren en deskundige Nederlandssprekende of Engelssprekende reisleiding. Dat maakt dat u tijdens uw reis volop kunt genieten van wat u ziet. En mocht u vragen hebben dan worden die gelijk beantwoord. Uw groepsreis door Maleisië wordt echt een droomreis waar u nog lang van kunt nagenieten.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Jorg
Jorg Afrika & Thailand expert
Mariëlle
Mariëlle Maleisië expert
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Rondreizen vol afwisselingen

Maleisië is als vakantieland bijzonder veelzijdig. Ons aanbod groepsreizen Maleisië kan naar zowel West-Maleisië, Maleisisch Borneo of een combinatie van beide gaan. Van de moderne metropool Kuala Lumpur, het paradijselijke Langkawi of de imposante oerwouden op Borneo, tot ontmoetingen met de gastvrije lokale bevolking, en vele bijzondere diersoorten en planten die uw aandacht trekken.

Wat u ook kiest uit ons uitgebreide aanbod het wordt een buitengewone reis! Tijdens uw groepsreis Maleisië liggen uw, midden- en veelal eerste klasse, accommodaties centraal in de steden of het natuurgebied dat u bezoekt. U reist van en naar de tussenbestemmingen met comfortabele airconditioned touringcars, zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving. In ons aanbod zijn diverse maaltijden en een groot aantal excursies inbegrepen, inclusief entreegelden én de reisleiding biedt u ook ter plaatse de mogelijkheid om deel te nemen aan optionele maaltijden/diners of excursies. Of u een ontdekkingsreis, een kennismakingsreis, een verrassingsreis of een inspannende groepsreis Maleisië zoekt, onze specialisten kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Sommige van onze groepsrondreizen Maleisië worden uitgevoerd in een internationaal gezelschap, bekijkt u ons aanbod “Buitengewoon Borneo” voor meer informatie.

Onze ervaring met groepsrondreizen is dat onze gasten ook graag voor hun terugreis een paar dagen aan het stand willen verblijven. Ook daar hebben wij aan gedacht, omdat wij willen dat u terug kijkt op een onbezorgde en onvergetelijke vakantie. Het zou ook kunnen zijn dat u liever een rondreis maakt met een select gezelschap, u en uw partner. Bekijkt u dan ons aanbod individuele rondreizen Maleisië. Voor meer en andere suggesties zou u ook ons uitgebreide aanbod voor verre reizen kunnen bekijken. Maar ook rondreizen Amerika of rondreizen Europa zijn interessante reizen.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 4 vakanties

Ervaringen

De heer en mevrouw van der Male - Houten We hebben afgelopen zomer de 16-daagse groepsrondreis Maleisisch Borneo gedaan en hebben enorm genoten. Veel natuur en dieren gezien. Wij kunnen deze reis iedereen aanbevelen.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Ubudiah Morkee_15298660
  Ubudiah Morkee_15298660
 • shutterstock_25245145
  shutterstock_25245145
 • shutterstock_88957453
  shutterstock_88957453

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 4 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!