Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Canada

Verre reizen Canada

Canada here we come!

Lees alles over Canada

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2017
December 2017
Januari 2018
Intro
Snel door naar

Lees alles over Canada

Goed voorbereid op vakantie

Ontelbaar veel ervaringen wachten op u tijdens uw vakantie in Canada. Reizen van Oost naar West over prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De bruisende grote steden in combinatie met de charmes van de kleine dorpen. Door Canada reizen is een bijzondere belevenis en zal u nog lang bij blijven.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Canada

Ongekende mogelijkheden

Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van Canada reizen, maakt het u mogelijk in dit land uw dromen werkelijkheid te laten worden. Canada is bijna een natuurpark op zich met bijzondere natuurlijke culturele en historische attracties. Maar Canada is niet alleen maar natuur. Steden als Montréal, Québec City, Toronto en Ottawa in het oosten en Vancouver en Victoria in het westen bieden een prettige afwisseling.

U kunt de voorkeur geven aan bijvoorbeeld een groepsreis Canada, individuele rondreizen Canada of misschien een camperreis Canada. Afhankelijk van de door u gekozen reis, reist u door Nationale Parken zoals Jasper National Park, of Banff National Park aan de rand van de imponerende Rocky Mountains, staat oog in oog met de Niagara Falls, of u ziet walvissen aan u voorbij trekken tijdens een Whale watching excursie.

De Olympische steden Vancouver en Galgary zijn echte top steden  die u niet snel zult vergeten. Avonturiers kiezen misschien liever voor een autorondreis door Canada. Reizen met diverse vervoersmiddelen zodat u ook in moeilijk bereikbare gebieden komt. De mogelijkheden zijn heel divers in Canada waar alles groot is, met een enorme diversiteit aan levensstijlen en ongekende uitersten. Onze afdeling verre reizen kan samen met u, uw wensen inventariseren en voor u een maatwerk reis Canadasamenstellen

Bekijk ook ons uitgebreide en zeer scherp geprijsde aanbod aan camperhuur door Canada!

Kies uit een van onze Canada reizen en geniet van dit schitterende land!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 23 vakanties in Canada

Ervaringen van onze klanten

Bert en Laura Vlasblom Wij zijn enorme natuurliefhebbers en hebben dit jaar West-Canada, uitgekozen voor onze vakantie. De Grote Oceaan, de enorme oude gebergtes, de oerbossen, geweldig! We hebben er geen spijt van, volgende keer naar Oost-Canada!

Lees meer Lees minder

Fam de Lange Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec-City ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!

Lees meer Lees minder

Canada in beeld

 • Video Canada
  Video Canada
 • Jasper National Park
  Jasper National Park
 • Algonquin Park
  Algonquin Park
 • Jumping Orka
  Jumping Orka
 • Canada Alberta
  Canada Alberta
 • Canada Toronto
  Canada Toronto
 • Black Bear
  Black Bear
 • 21
  foto's
  Grizzly Beren

Populaire vakanties in Canada

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 23 vakanties in Canada
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!