Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Als u voor een groepsreis Spanje kiest, dan kiest u voor een heerlijke vakantie waarbij u comfortabel en onder leiding van onze deskundige chauffeur en/of reisleider een deel van Spanje ontdekt. Gezellig op pad met gelijkgestemden staan vele bezienswaardigheden op het programma terwijl er uiteraard ook voldoende tijd is voor een vino en een tapa!

Onze adviseurs

Ik vind Barcelona zonder twijfel de mooiste Spaanse stad. Lekker flaneren over de Ramblas, een wandeling maken door Parc Guell en je vergapen aan de Sagrada Familia.

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een deskundige chauffeur, een gepassioneerde reisleider en de mooiste Spaanse regio’s: die combinatie staat garant voor een hele geslaagde vakantie. Of u nu kiest voor een busreis die vanuit Nederland vertrekt of een reis waarbij u de heen- en terugreis met het vliegtuig reist, bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast onze groepsreizen Spanje bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een stedentrip naar Barcelona, een stedentrip naar Madrid of een autovakantie naar Spanje.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de chauffeurs van de busreizen Spanje met een 8,5 en onze reisleiding zelfs met een 8,7! Gaat u dit jaar met ons mee naar Spanje?!

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een groepsreis door Spanje.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Klaas Boer Maurits was tijdens onze groepsreis Andalusië een perfecte reisleider! Goede informatie op zijn tijd, gedoseerd en duidelijk. Hield de groepsleden goed in de gaten en dacht mee. Heeft perfecte eigenschappen voor een reisleider!! De complimenten voor zijn taak.
Lees meer Lees minder
Ad en Jacqueline Onze reisleider Olav Boelman heeft ons de gehele reis begeleid met zijn parate kennis over Andalusië. Zijn enthousiasme en vrolijke humeur heeft ons een hele gezellige reis bezorgd. Het is een geweldige reisleider die voor iedereen klaar stond. Een betere reisleider hadden we ons niet kunnen wensen. En Andalusië heeft ons bekoord met zijn prachtige natuur en cultuur. Een reis die aanbeveling verdient.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Mijas
  Mijas
 • Costa Brava - Spanje
  Costa Brava - Spanje
 • Madrid en Toledo
  Madrid en Toledo

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service