Riviercruises-Belgie

Riviercruises België

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jan-Willem

België is een prachtig land, met veel historische steden. Ook als u België al meerdere keren bezocht heeft dan zult u zien dat u tijdens een riviercruise het land van een heel andere kant ontdekt. Gaat u mee aan boord?

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

Stelt u zich eens voor: u stapt in Nederland aan boord van uw 'hotel' om vervolgens de grens naar België over te varen. Mooie landschappen trekken aan u voorbij terwijl u de gelegenheid heeft om de historische plaatsen van België te bezoeken. Een riviercruise door België biedt echt alle ingrediënten voor een fijne vakantie!


Lees alles over riviercruises België

Goed voorbereid op riviercruise België

Riviercruises worden steeds populairder over de duizenden kilometers van de mooie Europese kanalen en rivieren. België, gelegen in het in het hart van Europa, is een vriendelijk en welvarend land, met een uitgebreid netwerk aan waterwegen en rivieren, waarover de belangrijke steden uitstekend bereikbaar zijn.

Naast onze riviercruises België bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise door Duitsland of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise België!


Brochure Riviercruises

Bent u op zoek naar een riviercruise over de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse of Oostenrijkse rivieren? Dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres! Of u een kort uitstapje wilt maken of 13 dagen wilt genieten van een mooie riviercruise, de keuze is aan u.

De hedendaagse schepen zijn uiterst comfortabel en de keukenbrigades zijn perfect opgeleid. Het maakt niet uit of u aan boord stapt van een 3- of een 4-sterren schip, de bemanning maakt het u meteen al naar de zin. U voelt zich bij de eerste stap op de loopplank van harte welkom en de verzorging aan boord laat echt niets te wensen over. Het grote pluspunt dat uw hotel met u meereist en het feit dat alle maaltijden aan boord inclusief zijn, zorgen ervoor dat een riviercruise een heerlijk ontspannen manier van reizen is!

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure riviercruises 2023