Seine Symphony 8-daagse riviercruise met HS Amadeus Diamond

  • Rivier de Seine
  • Rouen
  • Rouen - Abdijkerk Saint-Ouen
  • Seine Symphony
  • Parijs
  • 20 foto's
  • Riviercruises
  • Rondreizen
  • Cruises

Groepsgrootte min. 120 en max 146 deelnemers

  • Cruise per HS Amadeus Diamond
  • Verblijf aan boord op basis van volpension
  • Nederlandssprekende cruiseleaders
  • Geniet van de Seine in 5-sterren luxe met de Amadeus Diamond!

Ontdek de Seine aan boord van luxe hotelschip Amadeus Diamond. Bezoek Parijs, bewonder de Eiffeltoren, ontdek Versailles, Rouen en Honfleur. Verken Normandië met indrukwekkende Château’s en leer over de Tweede Wereldoorlog op de invasiestranden. Deze reis biedt een unieke ervaring met speciale excursies en onvergetelijke bezienswaardigheden.

Vervoersmogelijkheden
8-daags programma
  1. Dag 1: Nederland – Parijs
  2. Dag 2: Parijs - Vernon
  3. Volledig 8 daags programma

Over Seine Symphony

Intro

Ontdek de Seine aan boord van luxe hotelschip Amadeus Diamond. Bezoek Parijs, bewonder de Eiffeltoren, ontdek Versailles, Rouen en Honfleur. Verken Normandië met indrukwekkende Château’s en leer over de Tweede Wereldoorlog op de invasiestranden. Deze reis biedt een unieke ervaring met speciale excursies en onvergetelijke bezienswaardigheden.



Verblijf

Kamers
De royale en comfortabele cabines van het riviercruiseschip Amadeus Diamond zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals: TV
met video-informatie, radio, telefoon, individueel regelbare airconditioning en verwarming en eigen badkamer met douche en toilet.

De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 15m² met een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 22m². Enkel de suites beschikken over een minibar. De cabines op het Haydndek hebben tevens een oppervlakte van 15m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden. Op het Haydndek zijn ook enkele 1-persoons cabines gelegen van 10m².

Graag maken wij u erop attent dat de machinekamer zich doorgaans achterop het schip bevindt op het onderste dek. Om deze reden zijn de Economy cabines lager geprijsd.
Faciliteiten
In de sfeervolle panoramasalon op het Mozartdek van hotelschip Amadeus Diamond is het goed toeven tijdens onze riviercruises. Ontspannen en genieten kunt u in de Panoramabar, de Amadeusclub en op het Zonnedek. Tevens vindt u op hotelschip Amadeus Diamond de volgende faciliteiten: fitnessfaciliteiten, massageruimte, boutique en kapsalon. De hotelmanager zorgt samen met zijn professionele team van koks, kelners en serveersters dat het de gasten aan boord van uw luxe hotelschip aan niets ontbreekt. Het riviercruiseschip Amadeus Diamond biedt plaats aan maximaal
146 personen.
Bijzonderheden
Bereikbaarheid
Er is op hotelschip Amadeus Diamond een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozartdek, het Straussdek en het Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap. Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Amadeus Diamond is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten..

Verzorging
De verzorging aan boord is volpension. Komt u culinair dineren in het panorama-restaurant? Na de lunch en het diner krijgt u koffie en thee. Tijdens uw cruise mag zeker de Captains Dinner niet ontbreken, waarvan u kan genieten in het panorama-restaurant terwijl u van al het moois geniet om u heen.

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

  1. Dag 1: Nederland – Parijs

    U reist naar Rotterdam Capelsebrug of hotel Van der Valk-Gilze Tilburg. U ontmoet uw medepassagiers en uw cruiseleaders, waarna u per Comfort Class touringcar naar Parijs vertrekt. Onderweg wordt er regelmatig gestopt voor een koffiepauze. De inscheping aan boord van de Amadeus Diamond vindt plaats om ca. 16.00 uur in Parijs. 's Avonds geniet u van een heerlijk welkomstdiner aan boord.

  2. Dag 2: Parijs - Vernon

    De gehele dag bevindt uw hotelschip zich in Parijs voor een bijzondere excursiedag. Vanmorgen heeft u de keuze tussen een stadstour Parijs of een culinaire excursie door de Parijse wijk 'Saint-Germain-des-Prés' (excl). Tijdens de stadstour ontdekt u de mooiste plekjes van Parijs in uw comfortable touringcar. Een ontspannen excursie! Tijdens de wandeling door ‘Saint-Germain-des-Prés' bezoekt u onder andere een patisserie en geniet u van typisch Franse lekkernijen (excl.). Na de lunch kunnen de liefhebbers van boord voor een excursie naar het wereldberoemde Paleis van Versailles (excl.). Eenmaal terug aan boord geniet u wederom van een uitstekend diner. Later deze avond vaart uw hotelschip richting Vernon, waar morgen rond het ontbijt zal worden afgemeerd.

  3. Dag 3: Vernon - Les Andelys - Le Havre

    Vanmorgen komt de Amadeus Diamond aan in Vernon, waar de excursiepassagiers ontschepen voor een bezoek aan het Maison de Claude Monet. De beroemde tuinen die meerdere malen door Claude Monet geschilderd zijn, zijn zeker de moeite waard. Ondertussen vaart de Amadeus Diamond verder naar Les Andelys, waar de excursiepassagiers weer inschepen. ’s Middags geniet u van een heerlijke vaarmiddag een boord van uw luxe hotelschip, terwijl u koers zet naar Le Havre, waar de volgende morgen zal worden afgemeerd.


  4. Dag 4: Le Havre

    Vanmorgen kunt u per comfortabele touringcar op excursie naar de schitterende krijtrotskusten. De Côte d’ Albâtre (de `Albasten Kust’) is een lange slinger van indrukwekkende krijtrotsen en vissershaventjes. Deze excursie is zeker een aanrader! Na de lunch aan boord, kunt u ‘s middags op excursie naar Honfleur. Onder begeleiding van uw cruiseleader ontdekt u dit pittoreske havenstadje te voet. 

  5. Dag 5: Le Havre - Caudebec-en-Caux

    Le Havre is een prima uitvalbasis voor een prachtige dagexcursie naar de invasiestranden van Normandië. Er staat een zeer indrukwekkende dag met veel geschiedenis te wachten! U bezoekt o.a. het Musée du Débarquement en Gold Beach in Arromanches-les-Bains. Hierna geniet u van wat vrije tijd en kunt u op eigen gelegenheid lunchen. Daarna brengt u onder andere een bezoek aan het zwaarbevochten Omaha Beach. De excursiepassagiers komen weer terug aan bood in Caudebec-en-Caux. Na zo’n ‘bewogen’ excursiedag geniet u van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant aan boord. 

  6. Dag 6: Caudebec-en-Caux – Rouen

    Terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet trekt het prachtige panoramalandschap aan u voorbij. Een heerlijke ochtend varen aan boord vanuit Caudebec-en-Caux naar Rouen. Tijdens de lunch arriveert u in Rouen waar u vanmiddag van boord gaat voor een kennismaking met dit schitterende stadje. Eenmaal terug aan boord geniet u wederom van een heerlijk diner aan boord. Later deze avond gooit de Amadeus Diamond haar trossen los richting Conflans

  7. Dag 7: Conflans – Parijs

    Na een ontspannen vaarochtend aan boord van uw luxe hotelschip arriveert u net na de lunch in Conflans. De liefhebbers kunnen van boord om deel te nemen aan een Van Gogh wandeling door Auvers sur Oise, onder begeleiding van uw deskundige cruiseleader. Bij terugkomst aan boord geniet u van het diner terwijl uw hotelschip koers zet naar Parijs.

  8. Dag 8: Parijs – Nederland

    Na het heerlijke ontbijtbuffet neemt u afscheid van de Amadeus Diamond en haar bemanning. U reist per Comfort Class touringcar naar Nederland. Aan het einde van de middag, om ca. 15.30 uur, komen we weer aan bij onze uitstapplaats in Gilze-Rijen.


Additionele informatie

Tijdens deze reis zullen we af en toe 's nachts varen. Zowel dag 1 als dag 8 zijn reisdagen per touringcar.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
  • Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Parijs– Nederland
  • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
  • Volpension verzorging aan boord
  • Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch, diner en midnight-snack)
  • Koffie en thee na lunch en diner
  • Water tijdens elke maaltijd
  • Koffie of thee in de middag
  • Welkomstcocktail
  • Welkomstdiner
  • Captains Dinner
  • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies
  • Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar
  • Gratis gebruik van fietsen (beperkt beschikbaar)
  • Gratis Wi-Fi aan boord
  • Alle haven- en lokale belastingen
  • Reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en bijdrage SGR
Niet inbegrepen
  • Reis naar en van Rotterdam Capelsebrug of hotel Van der Valk-Gilze Tilburg
  • Niet genoemde maaltijden en drankjes, excursies en entreegelden
  • Toeslagen voor andere type accommodaties
  • Eventuele brandstoftoeslag
  • Excursies (bij boeking of aan boord te reserveren), (excursies in de dagbeschrijving zijn niet inbegrepen in de reissom)
  • Verzekeringen
  • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland


Anderen bekeken ook