/regionale luchthavens

Regionale luchthavens

Amsterdam Schiphol is de voor de hand liggende keuze voor een luchthaven als je op vakantie gaat en vanuit een luchthaven in Nederland wilt vertrekken. De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden van een vertrek vanuit een regionale luchthaven flink uitgebreid. Luchthavens zoals Rotterdam The Hague Airport (voorheen Rotterdam Zestienhoven), Eindhoven Airport of Maastricht Airport zijn vaak een goede keuze als je in de betreffende regio woont.


Ontdek de voordelen van vliegen vanaf een luchthaven bij jou in de buurt

De Jong Intra Vakanties biedt ruime mogelijkheden voor vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport daarnaast zijn er ook diverse bestemmingen met de mogelijkheid om te vertrekken vanaf Maastricht Airport. Woon je dichtbij de grens van Duitsland of België? Kijk dan hier naar de mogelijkheden voor een vertrek vanuit een Duitse luchthaven zoals Düsseldorf of Keulen of een Belgische luchthaven zoals Brussel of Charleroi.

Of je nu kiest voor een zonvakantie met vertrek vanaf een regionale luchthaven, een stedentrip of een fly drive. De Jong Intra Vakanties zorgt ervoor dat jouw vakantie gewoon perfect geregeld is.


Vliegen vanaf een regionale luchthaven in Nederland

De nationale luchthaven van Nederland is Amsterdam Airport Schiphol. Daarnaast kun je voor regionaal vertrek terecht op de luchthavens van Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Woon je in de regio Noord-Brabant, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven van Noord-Brabant gelegen aan de westkant van Eindhoven, Eindhoven Airport. Vanaf dit regionale vliegveld vertrekken niet alleen vakantievluchten maar Eindhoven Airport is ook een basis voor de luchtmacht. Eindhoven Airport is uitgegroeid tot de grootste regionale luchthaven van Nederland.

De Jong Intra Vakanties biedt een uitgebreide keus uit vertrekken vanuit Eindhoven Airport, vanuit deze regionale luchthaven vertrekken vluchten van onder meer RyanAir en Transavia. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Eindhoven Airport, lees dan snel verder.

/Eindhoven-airport

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport

Woon je in de regio Groot Rotterdam Den Haag, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven van Rotterdam en Den Haag. Dit regionale vliegveld bestaat al sinds de jaren 50 en heette bij de start Rotterdam Zestienhoven. Vervolgens kreeg het de internationalere naam Rotterdam Airport opgevolgd voor de huidige naamgeving: Rotterdam The Hague Airport.

Rotterdam the Hague Airport heeft één start- en landingsbaan. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt hierdoor meestal in een rap tempo. Vanaf de luchthaven vertrekken lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. Transavia die een vaste standplaats heeft vanaf Rotterdam The Hague Airport. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport, lees dan snel verder.

/Rotterdam-TheHague-Airport

Vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport

Woon je in de omgeving van Limburg, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven Maastricht Aachen Airport. Dit regionale vliegveld bestaat 1945 en is vandaag de dag de enige luchthaven in Nederland die zowel passagiers als vracht vervoert.

Maastricht Aachen Airport is een compacte luchthaven en beschikt over één verharde start- en landingsbaan. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt in de meeste gevallen in een vlot tempo. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. RyanAir en Corendon. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport, lees dan snel verder.

Maastricht Aachen Airport - AdobeStock 436534489

Vliegen vanaf een regionale luchthaven in België

De nationale luchthaven van België is Brussel Airport. Daarnaast kun je voor regionaal vertrek terecht op de luchthaven van Charleroi.

Vliegen vanaf Charleroi Airport

Woon je in de omgeving van de Belgische grens, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven Charleroi Airport. De luchthaven van Charleroi is de tweede luchthaven die de stad Brussel bedient. De luchthaven biedt toegang tot bijna 190 bestemmingen, vertrekkend vanaf een snel en gemakkelijk toegankelijk platform. Dankzij haar operationele ervaring heeft de luchthaven talrijke prijzen gewonnen voor haar stiptheid en de kwaliteit van de aangeboden diensten.

Charleroi Airport beschikt over één verharde start- en landingsbaan. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt in de meeste gevallen in een vlot tempo. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. RyanAir. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Charleroi Airport, lees dan snel verder.


Vliegen vanaf een regionale luchthaven in Duitsland

De nationale luchthaven van Duitsland is Frankfurt Airport. Daarnaast kun je voor regionaal vertrek terecht op de luchthavens van Düsseldorf, Keulen en Weeze.

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Woont u in het zuiden van Nederland in de omgeving van de Duitse grens, dan bent u vast bekend met de regionale luchthaven Düsseldorf Airport. Dit regionale vliegveld bestaat sinds 2000 en is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Düsseldorf Airport is een moderne luchthaven en beschikt over twee verharde start- en landingsbanen. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt in de meeste gevallen in een vlot tempo. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. KLM en TUIfly. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Düsseldorf Airport, lees dan snel verder.

Düsseldorf Airport- AdobeStock 381894972

Vliegen vanaf Keulen Bonn Airport

Woon je in het zuiden van Nederland in de omgeving van de Duitse grens, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven Keulen Bonn Airport. Dit regionale vliegveld bestaat al sinds 1938 en is een middelgrote luchthaven.

Keulen Bonn Airport is een moderne luchthaven en beschikt over drie verharde start- en landingsbanen. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt in de meeste gevallen in een vlot tempo. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. RyanAir en Eurowings. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Keulen Bonn Airport, lees dan snel verder.

Keulen Bonn Airport - AdobeStock 132154252

Vliegen vanaf Weeze Airport

Woon je in het midden of zuiden van Nederland of in de omgeving van de Duitse grens, dan ben je vast bekend met de regionale luchthaven Weeze Airport. Dit regionale vliegveld heette voorheen luchthaven Niederrhein, maar wordt sinds 2002 gebruikt voor publieke luchtvaart onder de naam Weeze Airport.

Weeze Airport is een kleinschalige luchthaven en beschikt over één verharde start- en landingsbaan. Het inchecken en de bagage-afhandeling verloopt in de meeste gevallen in een vlot tempo. De Jong Intra Vakanties biedt volop mogelijkheden voor een vertrek vanuit deze luchthaven met o.a. RyanAir. Meer weten over de mogelijkheden om te vliegen vanaf Weeze Airport, lees dan snel verder.

Weeze Airport - AdobeStock 145210626