Keulen Bonn Airport - AdobeStock 132154252

Vliegen vanaf Keulen Bonn Airport

Duitse luchthavens, Departures - AdobeStock 357471163

Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven naar uw vakantiebestemming? Dan is Keulen Bonn Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal u verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf de luchthaven van Keulen bereikbaar zijn. Of u nu kiest voor een zonvakantie, een wintersportvakantie, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Keulen Bonn Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Keulen Bonn Airport naar uw vakantiebestemming.

De populairste vakanties vanaf Keulen Bonn Airport

Vliegen vanaf Keulen Bonn Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Keulen Bonn Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan u denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. Keulen Bonn Airport is een luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Keulen Bonn Airport heeft een winkelaanbod bestaande uit; literatuur, souvenirs, cosmetica en voedsel. Zowel voor als na de security check bevinden zich diverse winkels. Belastingvrij winkelen kan alleen in de winkels na het passeren van de security check. Naast het winkelaanbod op de luchthaven van Keulen kunt u er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch, diner en borrel!

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Oplaadpunten

  • Bagagewagens

  • Businesslounge

  • Servicepunt

  • Pinautomaat & wisselkantoor

  • Autoverhuur

  • Tankstation

  • Reisbureaus

  • Medische diensten

Bereikbaarheid

De luchthaven van Keulen is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Köln Bonn Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Reizigers die uitstappen in het ICE-station bevinden zich in het hart van de luchthaven. Voor de snelste bus- en treinverbinding met Keulen Bonn Airport kunt u de dienstregelingen van de vervoerbedrijven raadplegen: de beste verbinding wordt zo voor u uitgezocht.

Parkeren

Op Köln Bonn Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren. Online gelden er ook voordeligere tarieven. 

Overnachten

Woont u wat verder weg van Keulen Bonn Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in diverse hotels.  Rondom de luchthaven bevinden zich hotels in verschillende prijsklassen.