Eindhoven Airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

/Eindhoven-airport

Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven naar uw vakantiebestemming? Dan is Eindhoven Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal u verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Eindhoven Airport bereikbaar zijn. Of u nu kiest voor een zonvakantie, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Eindhoven Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Eindhoven Airport naar uw vakantiebestemming.

De populairste zonvakanties vanaf Eindhoven Airport
Stedentrips vanaf Eindhoven Airport
Denk ook aan deze mogelijkheden vanaf Eindhoven Airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Eindhoven Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan u denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. De gedachte is vaak dat er weinig faciliteiten zijn op een kleinere luchthaven maar het tegendeel is waar. Eindhoven Airport is een volwassen luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Eindhoven Airport heeft een compleet winkelaanbod; fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen zijn te verkrijgen. De winkels liggen in de terminal van Eindhoven Airport, voor de security en zijn voor iedereen toegankelijk. Na de security check bevindt zich nog een winkel. Deze is alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check. Eindhoven Airport is 7 dagen per week geopend. Naast het winkelaanbod op Eindhoven Airport, kunt u er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner!

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Autohuur

  • Bagagewagens

  • Gebedsruimte

  • Fotocabine

  • Massage-o-matic

  • Travel doctor, medisch servicepunt

Bereikbaarheid

Eindhoven Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Eindhoven Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. U stapt op Eindhoven Centraal aan de noordkant van het NS station in (dit is niet de centrumkant) en naast de terminal is de bushalte waar u weer kunt uitstappen. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven CS met lijnbus 400 en shuttlebus 401 bereikbaar. Deze reis duurt ongeveer 20 minuten.

Parkeren

Op Eindhoven Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren. Voor elektrische auto’s zijn er op P1 Greenflux laadvoorzieningen. 

Overnachten

Woont u wat verder weg van Eindhoven Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in het moderne drie sterren airport hotel Tulip Inn.