Schiphol Airport - AdobeStock 138546690

Vliegen vanaf Schiphol Airport

Schiphol - AdobeStock 367354219

Amsterdam Airport Schiphol is de nationale luchthaven van Nederland en faciliteert jaarlijks ontelbaar veel vluchten. Ervaar de voordelen van een vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal u verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Amsterdam Airport bereikbaar zijn. Of u nu kiest voor een zonvakantie, wintersport, verre reis, stedentrip of fly drive met vertrek vanaf Amsterdam Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een vertrek vanaf Amsterdam Airport naar uw vakantiebestemming.

De populairste vakanties vanaf Schiphol Airport

Vliegen vanaf Schiphol Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf Schiphol Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er ontelbaar veel bestemmingen bereikbaar vanaf deze luchthaven. Schiphol Airport is een grootschalige luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Schiphol Airport heeft een compleet winkelaanbod; fashion, lifestyle, literatuur, sieraden, souvenirs en de nodige boodschappen zijn te verkrijgen. De winkels liggen in de terminal van Schiphol Airport, voor de security en zijn voor iedereen toegankelijk. Na de security check bevinden zich de meeste winkels. Deze zijn alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check. Schiphol Airport is 7 dagen per week geopend. Naast het winkelaanbod op Schiphol Airport, kunt u er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner!

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Autohuur

  • Baby Care Lounge

  • Bagagewagens

  • Douches

  • Gebedsruimte

  • Massage-o-matic

  • Travel doctor, medisch servicepunt

  • Werkplekken

Bereikbaarheid

Schiphol Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Schiphol Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Schiphol Airport ligt direct onder de luchthaven. Vanaf het perron kunt u met de roltrap of de lift een verdieping omhoog naar Schiphol. Zo bent u binnen korte tijd in de vertrek- en aankomsthallen. Ook met de bus is Schiphol goed bereikbaar. De bussen stoppen voor de vertrek- en aankomsthallen.

Parkeren

Op Schiphol Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje kunt u het beste vooraf online reserveren. P1 bevindt zich op korte loopafstand van de terminal en vanaf de overige parkeerplaatsen vertrekt elke 10 minuten een shuttle bus die u in 5 minuten naar de terminal brengt.

Overnachten

Woont u wat verder weg van Schiphol Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in diverse hotels. Direct bij Schiphol kunt u overnachten in het Sheraton, Hilton en CitizenM. Verder van de luchthaven zijn nog vele andere hotels beschikbaar.