Weeze Airport - AdobeStock 145210626

Vliegen vanaf Weeze Airport

Duitse luchthavens, Departures - AdobeStock 357471163

Vertrek je liever vanaf een regionale luchthaven naar je vakantiebestemming? Dan is Weeze Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal je verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Weeze Airport bereikbaar zijn. Of je nu kiest voor een zonvakantie, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Weeze Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Weeze Airport naar je vakantiebestemming.

De populairste vakanties vanaf Weeze Airport

Vliegen vanaf Weeze Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Weeze Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan je denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. Weeze Airport is een luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Weeze Airport heeft een winkelaanbod bestaande uit; literatuur, souvenirs, cosmetica en voedsel. Zowel voor als na de security check bevinden zich diverse winkels. Belastingvrij winkelen kan alleen in de winkels na het passeren van de security check. Naast het winkelaanbod op Weeze Airport, kun je er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch, diner en borrel.

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Oplaadpunten

  • Bagagewagens

  • Reisbureaus

  • Servicepunt

  • Pinautomaat & wisselkantoor

  • Autoverhuur

  • Kiddieland

Bereikbaarheid

Weeze Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Weeze Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Weeze ligt op slechts 5 minuten rijden en het treinstation van Kevelaer ligt op slechts 10 minuten afstand. De regionale express RE10 van en naar Krefeld en Düsseldorf stopt tijdens normale verkeerstijden elke 30 minuten in Kevelaer en Weeze. Tussen deze treinstations en de luchthaven rijden met korte tussenpozen shuttlebussen. 

Parkeren

Op Weeze Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Weeze Airport heeft circa 7.000 parkeerplaatsen in de directe omgeving van de terminal. De parkeerterreinen zijn niet bewaakt. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren. Elektrische auto's kunnen terecht bij vier laadpalen direct op P1 bij de terminal.

Overnachten

Woont u wat verder weg van Weeze Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig bij het Best Deal Hotel. Het hotel ligt direct aan het luchthaventerrein en beschikt over een incheckautomaat, waarmee u 24 uur per dag snel kunt in- en uitchecken.