Düsseldorf Airport- AdobeStock 271782927

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport

Duitse luchthavens, Departures - AdobeStock 357471163

Vertrek je liever vanaf een regionale luchthaven naar je vakantiebestemming? Dan is Düsseldorf Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal je verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Düsseldorf Airport bereikbaar zijn. Of je nu kiest voor een zonvakantie, een verre reis, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Düsseldorf Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Düsseldorf Airport naar je vakantiebestemming.

De populairste vakanties vanaf Düsseldorf Airport

Vliegen vanaf Düsseldorf Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Düsseldorf Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan je denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. Düsseldorf Airport is een luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Düsseldorf Airport heeft een winkelaanbod bestaande uit; literatuur, souvenirs, cosmetica en voedsel. Zowel voor als na de security check bevinden zich diverse winkels. Belastingvrij winkelen kan alleen in de winkels na het passeren van de security check. Düsseldorf Airport is 365 dagen per jaar geopend. Naast het winkelaanbod op Düsseldorf Airport, kunt u er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch, diner en borrel!

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Autoverhuur

  • Bagagewagens

  • Businesslounge

  • Gedenk- en gebedsruimte

  • Medische diensten

  • Oplaadpunten

  • Pinautomaat & wisselkantoor

  • Servicepunt

  • Werkruimtes

Bereikbaarheid

Düsseldorf Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Düsseldorf Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer dan 350 treinen, van de S-Bahn tot de ICE, stoppen dagelijks bij het langeafstandsstation Düsseldorf Airport, dat zich aan de oostkant van het luchthaventerrein bevindt. De SkyTrain brengt u van het stationsgebouw direct naar de terminal.

Parkeren

Op Düsseldorf Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren. Online gelden er ook voordeligere tarieven. De looptijd vanaf de meest ver gelegen parkeerplaats is 24 minuten.

Overnachten

Woont u wat verder weg van Düsseldorf Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in diverse hotels. Van direct naast de luchthaven tot 4 kilometer afstand van de luchthaven bevinden zich Sheraton Düsseldorf Airport, Maritim Hotel Düsseldorf Airport, Lindner Hotel Düsseldorf Airport, Van Der Valk Düsseldorf Airport en Holiday Inn Düsseldorf Airport.