Vliegen vanaf Maastricht Airport - AdobeStock 289777511

Vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport

Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven naar uw vakantiebestemming? Dan is Maastricht Aachen Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal u verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Maastricht Aachen Airport bereikbaar zijn. Of u nu kiest voor een zonvakantie, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport naar uw vakantiebestemming.

De populairste vakanties vanaf Maastricht Aachen Airport

Vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Maastricht Aachen Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan u denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. De gedachte is vaak dat er weinig faciliteiten zijn op een kleinere luchthaven maar het tegendeel is waar. Maastricht Aachen Airport is een luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Maastricht Aachen Airport heeft een winkelaanbod bestaande uit; literatuur, souvenirs, cosmetica en voedsel. Na de security check bevindt zich een AKO winkel. Deze is alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check. Maastricht Aachen Airport is 7 dagen per week geopend. Naast het winkelaanbod op Maastricht Aachen Airport, kunt u er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch, diner en borrel!

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Oplaadpunten

  • Bagagewagens

  • Businesslounge

  • Servicepunt

  • Autoverhuur

  • Tankstation

Bereikbaarheid

Maastricht Aachen Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Maastricht Aachen Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 30 (Maastricht-Sittard) van Arriva rijdt regelmatig van en naar de luchthaven. De bushalte is recht voor de terminal. De bus stopt op de NS-stations Maastricht, Sittard, Beek-Elsloo en het station van Arriva in Meerssen. Vanaf de NS-stations en Arriva- stations reist u verder binnen Nederland.

Parkeren

Op Maastricht Aachen Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren.

Overnachten

Woont u wat verder weg van Maastricht Aachen Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in het GR8 Hotel Maastricht.