Rotterdam The Hague Airport Hero - AdobeStock 214390473

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport - AdobeStock 69059478

Vertrek je liever vanaf een regionale luchthaven naar je vakantiebestemming? Dan is Rotterdam The Hague Airport een hele goede keus. Ervaar de voordelen van een regionaal vertrek vanaf deze luchthaven. Het zal je verrassen hoeveel bestemmingen er vanaf Rotterdam The Hague Airport bereikbaar zijn. Of je nu kiest voor een zonvakantie, een stedentrip of een fly drive met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, de mogelijkheden zijn legio.

Ontdek de vele voordelen van een regionaal vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport naar je vakantiebestemming.

De populairste zonvakanties vanaf Rotterdam The Hague Airport
Stedentrips vanaf Rotterdam The Hague Airport
Stedentrips naar Spanje vanaf Rotterdam The Hague Airport
Denk ook aan deze mogelijkheden vanaf Rotterdam The Hague Airport

Vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport met de Jong Intra Vakanties

Vliegen vanaf de regionale luchthaven Rotterdam The Hague Airport biedt veel mogelijkheden. Zo zijn er meer bestemmingen dan je denkt bereikbaar vanaf deze luchthaven. Rotterdam The Hague Airport is een kleinschalige luchthaven met alle benodigde faciliteiten om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Winkels en restaurants

Rotterdam The Hague Airport heeft een winkelaanbod bestaande uit; literatuur, souvenirs, cosmetica en voedsel. Er bevindt zich een winkel in de terminal van Rotterdam The Hague Airport, voor de security en is voor iedereen toegankelijk. Na de security check bevindt zich nog een winkel. Deze is alleen te bezoeken voor de passagiers na het passeren van de security check. Rotterdam The Hague Airport is 7 dagen per week geopend. Naast het winkelaanbod op Rotterdam The Hague Airport, kun je er uiteraard ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner.

Faciliteiten

Op de luchthaven bevinden zich o.a. de volgende faciliteiten:

  • Oplaadpunten

  • Bagagewagens

  • Pinautomaat

  • Premium Lounge

  • Massage-o-matic

  • Servicepunt

Bereikbaarheid

Rotterdam The Hague Airport is zowel met eigen auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

Rotterdam The Hague Airport is gemakkelijk en snel bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Rotterdam Centraal of Den Haag centraal reist u gemakkelijk en snel met metrolijn E naar Rotterdam The Hague Airport. De luchthaven is op werkdagen al vanaf 05.48 uur in de ochtend bereiken met Metrolijn E en bus 33. De bus stopt direct naast de vertrekhal.

Parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven te parkeren. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u het beste vooraf online reserveren. Voor elektrische auto’s zijn er laadpalen aanwezig m.u.v. parkeerterrein 5.

Overnachten

Woont u wat verder weg van Rotterdam The Hague Airport of moet u heel vroeg vliegen dan is het ideaal om de nacht ervoor (of na een late aankomst) te overnachten bij de luchthaven. Die mogelijkheid is er gelukkig in het Best Western Airport Hotel Rotterdam. U kunt hier gebruik maken van een Park, Sleep & Fly arrangement.