Mata Rondreizen Hero

Rondreizen Malta

Ronald

Malta is een zeer geliefde vakantiebestemming. Malta is een land met een rijke geschiedenis, schitterende gebouwen, meer uitgaansleven dan je zou verwachten, een lekker zonnig klimaat en kristalhelder water. Met het prachtige weer, mooie stranden, een bruisend nachtleven en 7000 jaar intrigerende geschiedenis, is er veel te zien en te doen.

Geniet van het zonnige klimaat, de mooie excursies en het goede gezelschap tijdens een prachtige rondreis op Malta!

Ronald

Malta specialist

Malta ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een autorondreis of fly drive naar Malta vindt u altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Malta past het beste bij uw vakantiewensen?

In Malta vindt u bij de Jong Intra Vakanties diverse soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Individuele rondreizen door Malta

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Malta en fly drives Malta een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Malta, terwijl u bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Malta en gebruik maakt van een huurauto voor uw rondreis door Malta. In beide gevallen ontvangt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Malta

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Malta en autorondreizen Malta samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Malta

Interesse in een maatwerkofferte voor Malta of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Malta? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Malta? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Blog De archipel Malta Tips en weetjes