Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Canada / Rondreis

Rondreis Canada

Volop natuur en cultuur

Lees alles over deze vakanties

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Rondreis Canada zijn momenteel niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Bel ons 0180 457803
of wij bellen u.

Openingstijden
ma-vr 09:00 - 21:00u
za 09:30 - 17:00u

Intro
Snel door naar

Lees alles over deze vakanties

Goed voorbereid op vakantie

Een rondreis Canada is de beste manier om van dit uitgestrekte land een goed beeld te krijgen. Het is een natuurpark op zich met een ongerepte natuur, maar ook met vele culturele en historische attracties. Een bezoek aan steden als Montréal, Québec City, Toronto, Vancouver en Ottawa zitten zeker in ons aanbod voor een rondreis Canada.

Onze adviseurs

Uiteraard staan wij dag en nacht voor u klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Canada. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wilt u hier zelf toch liever iets in aanpassen of heeft u meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar uw wens aan. Indien u een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
martine
Martine Maatwerk specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Imponerende rondreizen Canada

Uit ons aanbod rondreizen Canada kunt u kiezen voor groepsrondreizen Canada of individuele rondreizen door Canada. Indien u kiest voor een groepsrondreis heeft u de beschikking over een Duits of Engels sprekende reisleiding, dit in verband met het internationale reisgezelschap waarmee u reist, en een airconditioned touringcar met toilet.

Indien u liever een Canada rondreis individueel maakt, staat er een huurauto gereed op het vliegveld van aankomst en ligt er een uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijvingen in het eerste hotel voor u gereed.

Wat u ook kiest er wachten ontelbaar veel ervaringen op u, van prachtige kustroutes en bergketens tot vlakke uitgestrekte prairies, woestijnen en ravijnen. De bruisende grote steden van Canada in combinatie met de charmes van de kleine dorpen. Een continent van extremen, alles is groot, vaak veel en met een enorme diversiteit aan levensstijlen en ongekende mogelijkheden. Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod van rondreizen door Canada maakt het voor u mogelijk in Canada uw dromen werkelijkheid te laten worden.

In de diverse rondreizen Canada hebben onze reisspecialisten voldoende rustpunten ingebouwd zodat u goede kennis kunt maken met de individuele, Franstalige of Engelstalige steden. Heerlijk om op eigen gelegenheid deze uitnodigende steden te verkennen. Voor meer vragen over ons aanbod rondreizen door Canada kunt u bij onze Amerika en Canada experts terecht. Zij kunnen u aanvullende tips en adviezen geven.

Uit reacties van onze klanten, die al een rondreis door Canada hebben gemaakt, weten wij dat zo’n imponerende reis, naar meer smaakt. Zo zou u ook naar ons aanbod voor een rondreis Amerika kunnen kijken. Of het bijzonder populaire gedeelte de westkust van Amerika.  Voor nog inspiratie kunt u ons aanbod verre reizenbekijken. Wat denkt u van rondreizen China of rondreizen Zuid Afrika?

Ervaringen van onze klanten

Familie Slokkers, Noord Brabant We wilden al zo lang naar Canada dat we nu eindelijk de knoop hebben doorgehakt en geboekt. Het aanbod was fantastisch dus de verwachtingen waren hoogespannen. Achteraf kunnen we zeggen het was geweldig, prima geregeld, geweldige touringcar en chauffeur en niet te vergeten; de gids. We willen nog best een keer. Wie weet!

Lees meer Lees minder

In beeld

 • Video Rondreis
  Video Rondreis
 • Canada Alberta
  Canada Alberta
 • Canada Toronto
  Canada Toronto
 • Canada Niagara Falls
  Canada Niagara Falls
Bekijk 0 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!