Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Om Zwitserland op een zeer comfortabele manier te ontdekken adviseren wij u onze speciale treinreizen Zwitserland. Terwijl u comfortabel achterover leunt en rijdt over de mooiste trajecten, kunt u genieten van de Zwitserse steden en verliest u nooit het oogcontact met de bergen.

Onze adviseurs

Een treinreis door Zwitserland is een unieke ervaring. De treinen zijn comfortabel en het landschap is prachtig. Ervaar het zelf!

Foto wintersport
Jenny Wintersport en autovakantie specialist

Populaire bestemmingen

Reizen op een bijzondere manier

Tijdens een van onze treinreizen Zwitserland maakt u kennis met de mooiste trajecten, overnacht u in comfortabele hotels en bezoekt u steden met historische bezienswaardigheden. U verliest de bergen nooit uit het oog en dat is goed zo want de omringende natuur in Zwitserland verdient 5 sterren.

De Jong Intra Vakanties organiseert vele bijzondere treinreizen Zwitserland. De topper uit ons aanbod treinreizen Zwitserland is de 9-daagse treinrondreis Rail Adventure. Deze reis combineert de Gotthard Panorama Express, Bernina- én de Glacier Express in een prachtige route van Centraal Zwitserland naar Italiaans Zwitserland en van Graubünden naar Wallis.

Tijdelijk en beperkt beschikbaar in 2018 is de zeer voordelig geprijsde 6-daagse treinrondreis Pure schoonheid van Zwitserland en Italië. Deze fantastische rondreis boekt u met vertrek vanaf april t/m oktober en is beperkt beschikbaar voor het speciale actietarief van € 799 per persoon.

Ontdek juweeltjes van steden op het gebied van kunst en cultuur! Daarnaast bieden de imposante bergen u ontelbare mogelijkheden: trek erop uit en adem de zuivere berglucht in, geniet van een van onze treinreizen Zwitserland en onderga het landschap.

U kunt Zwitserland ook per eigen auto ontdekken, bekijk hiervoor ons aanbod autovakanties Zwitserland.

Reist u liever in groepsverband, adviseren wij u onze busreizen Zwitserland.

Mocht u liever in de winter naar Zwitserland gaan bekijkt u dan ons aanbod wintersport Zwitserland

Ook een autovakantie Oostenrijk, een autovakantie Duitsland of autovakantie Italië behoort tot de mogelijkheden. De landen lenen zich zeer goed voor een mooie combinatie tijdens uw vakantie.

Ervaringen

Jan en Yvonne Valentijn We hebben de 6-daagse treinrondreis 'Glacier Express' gedaan. Wat een belevenis! Je moet het zelf gezien hebben. Zeker een aanrader!
Lees meer Lees minder
Dhr en mevr van Hooff Wij hebben veel afleveringen gezien van Rail Away op de televisie. Dan zit je te denken dat zou ik ook wel willen. Dus hebben de 9-daagse treinrondreis Rail Adventure geboekt. Wat een belevenis! 3 Wereldberoemde treinen in één reis. We hebben er geen woorden voor. Perfect geregeld. Dit smaakt naar meer voor de toekomst.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Bernina Express
  Bernina Express
 • Viaduct
  Viaduct
 • Glacier Express
  Glacier Express
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!