Treinreizen Zwitserland

Treinreizen Zwitserland

Jenny

Een treinreis door Zwitserland is een unieke ervaring. De treinen zijn comfortabel en het landschap is prachtig. En de Zwitserse treinen rijden altijd exact op tijd. Ervaar het zelf!

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expertOntspannen genieten van de mooiste landschappen vanuit een comfortabele Zwitserse trein. Dat kan met onze unieke treinreizen door Zwitserland. Individueel of in groepsverband, de keuze is aan u.


Treinreizen in Zwitserland: een bijzondere ervaring

Tijdens een van onze treinreizen Zwitserland maakt u kennis met de mooiste trajecten, overnacht u in comfortabele hotels en bezoekt u steden met historische bezienswaardigheden. U verliest de bergen nooit uit het oog en dat is goed zo want de omringende natuur in Zwitserland verdient 5 sterren.

Ontdek juweeltjes van steden op het gebied van kunst en cultuur! Daarnaast bieden de imposante bergen u ontelbare mogelijkheden: trek erop uit en adem de zuivere berglucht in, geniet van een van onze treinreizen Zwitserland en onderga het landschap.

Georganiseerde rondreizen door Zwitserland

Reist u liever in groepsverband, maar wilt u ook per trein de pracht van de Zwitserse Alpen ervaren? Kiest u dan voor onze busreizen naar Zwitserland waarbij treintrajecten als de beroemde Glacier-, Bernina- of Gotthard Express inbegrepen zijn.