Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Vakantie Zuid-Afrika
Keuze uit 27 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2019
Oktober 2019
November 2019
maatwerk reizen
Maatwerk reizen
Elk mens is uniek en heeft ook zijn eigen specifieke wensen.
 • Uw reis op maat samengesteld
 • Advies van onze specialisten
 • Geen onverwachte kosten
Lees verder
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Zuid-Afrika
Goed voorbereid op vakantie

Ontdek samen met de Jong Intra Vakanties de prachtige natuur, mooie stranden, het beroemde Kaapstad, vele unieke diersoorten en de nationale parken van Zuid-Afrika!

Zuid-Afrika is een droombestemming. Of het nu uw eerste bezoek is of dat u er al vaker geweest bent, u zult er zeker geboeid worden door het prachtige landschap, de enorm vriendelijke mensen en de fantastische natuur. Maak nu met ons een onvergetelijke verre reis naar Zuid-Afrika en ontdek zelf hoe veelzijdig deze vakantiebestemming is!

Onze adviseurs

Zuid-Afrika is een groot land en het is bijna onmogelijk om alles in één reis te zien. Tijdens onze autorondreis Klassiek Zuid-Afrika reist u bijvoorbeeld in iets meer dan 3 weken van Kaapstad naar Johannesburg en ziet u veel hoogtepunten van deze veelzijdige vakantiebestemming. U zult gaan begrijpen wat men bedoelt met de uitdrukking dat Zuid-Afrika "in je bloed gaat zitten". Wanneer u eenmaal heeft rondgereisd en van van dit geweldige land heeft geproefd, zult u zeker nog een keer terug willen komen voor meer indrukwekkende ervaringen!
Irene Berkhout
Irene Maatwerk specialist
Barbara van Eck
Barbara Verre reizen specialist
martine
Martine Maatwerk specialist

Populaire bestemmingen in Zuid-Afrika

Ons reisaanbod

Tijdens een verre reis naar Zuid-Afrika kunt u op zoek naar de Big-Five in één van de vele nationale parken die deze vakantiebestemming rijk is, maar Zuid-Afrika is méér dan wilde dieren en schitterende landschappen. Tijdens één rondreis door Zuid-Afrika kunt u de beste wijnen ter wereld proeven, wandelen of fietsen in de indrukwekkende Drakensberg, een culturele ervaring opdoen in het Zululand van Shaka Zulu, in de voetsporen treden van Nelson Mandela en een bezoek brengen aan de mooiste stad ter wereld, Kaapstad. Of u nou op zoek bent naar een goedkope reis Zuid-Afrikaof een luxe reis Zuid-Afrika, het kan bij ons allemaal.

Reizen naar Zuid-Afrika
Een opeenvolging van hoogtepunten ligt op u te wachten tijdens een van onze groepsrondreizenZuid-Afrikamet Nederlandssprekende begeleiding of geheel verzorgdeindividuele rondreis. Veel van onze reizen Zuid-Afrika zijn te boeken met en zonder vlucht. Daarnaast heeft u bij de Jong Intra Vakantie ook nog de mogelijkheid uw reis of vakantie Zuid-Afrika geheel zelf samen te stellen, zodat u maximaal kunt genieten van uw vakantie.

Bekijk ook ons uitgebreide en zeer scherp geprijsde aanbod aan camperhuur door Zuid-Afrika!

Kortom bekijk snel onze Zuid-Afrika reizen en ontdek dit schitterende land! Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in Namibië.

Maatwerk reizen

Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de Jong Intra Vakanties als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan! Uw reis op maat samengesteld door onze specialisten.

Maatwerk reizen

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 27 vakanties in Zuid-Afrika

Ervaringen

Corné De Jong Intra Vakanties heeft voor ons een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika samengesteld. Na het aanhoren van onze wensen werd er een reis op maat gemaakt die daar volledig op aansloot. Daarnaast kregen we ook adviezen voor excursies en praktische zaken, stuk voor stuk zeer waardevol! Kortom: een reis om nooit meer te vergeten! Mede mogelijk gemaakt door De Jong Intra Vakanties!
Lees meer Lees minder
Familie Guikema Wij hebben dit jaar voor het eerst een reis naar Zuid-Afrika gemaakt. We hadden er erg naartoe geleefd, veel gelezen op internet en in reisboekjes en hoewel we dus best goed voorbereid op reis gingen waren we helemaal overdonderd door het prachtige landschap en de vriendelijke mensen. Het meest indrukwekkende moment was absoluut tijdens een ochtend game drive, toen een leeuw een bokje verscheurde, vlak naast onze jeep! Dat vergeten we nooit meer!
Lees meer Lees minder
Heleen en Jan Wij hebben al vele verre reizen gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Thailand, Amerika en nu dan Zuid-Afrika... Weer helemaal TOP geregeld! Er stond een vriendelijke dame klaar op Johannesburg die ons een map overhandigde met reisbescheiden en een routebeschrijving en vervolgens hadden we een transfer naar ons hotel vlakbij de luchthaven. De volgende ochtend werd de auto van Hertz afgeleverd en konden we aan ons avontuur beginnen. Een geweldige reis in 18 dagen naar Kaapstad. Wel veel zien en beleven, in ons appartementje vlakbij de V&A Waterfront in Kaapstad hadden we eigenlijk nog wel een week extra kunnen verblijven. Wat een geweldige stad, we moeten zeker nog een keer terug!
Lees meer Lees minder
Mw Hoster Ik ben uitermate tevreden over onze reis naar Zuid Afrika. Wij hebben een bestaande reis uitgebreid met eveneens overnachtingen in het Kruger Park zelf, waarbij de medewerker van De Jong Intra onze wensen uitstekend heeft omgezet in een prachtige reis op maat, geheel aansluitend op onze wensen! Alles werd perfect geregeld, regelmatig werd ik ook op de hoogte gehouden van de status van onze reis toen e.e.a. in aanvraag was. Toen na onze vakantie bleek dat het autoverhuurbedrijf abusievelijk extra kosten in rekening had gebracht, en van mijn creditcard af had geboekt, heb ik contact opgenomen met De Jong Intra, en ook dat werd naar behoren afgewerkt. Inmiddels heeft het autoverhuurbedrijf het bedrag teruggestort, en ik kreeg een goede terugkoppeling van De Jong Intra over de status van 'mijn klacht'. Een volgende reis naar Zuid Afrika (verliefd geworden op dat land...) gaan we zeker weer regelen via De Jong Intra! Wij hebben een machtig mooie vakantie achter de rug, perfect geregeld door De Jong Intra, werkelijk helemaal niets op aan te merken! De Jong Intra heeft aandacht voor detail, men luistert goed naar de wensen, en men let op kleine dingetjes. Zo stond er, we moesten 1 nacht overnachten in Johannesburg, een hotel vermeld bij de reis van onze keuze, die anders was dan de keer daarvoor. De medewerker vroeg toen we telefonisch contact hadden, of ik tevreden was geweest over de overnachting van het jaar daarvoor. Mijn antwoord was volmondig ja, toen onze reis werd geboekt gaf de medewerker aan dat ze hetzelfde hotel als het jaar daarvoor voor ons had geregeld, en dat bedoel ik dus, aandacht voor details en wensen van de klant! Mede dankzij De Jong Intra hebben wij een droomvakantie achter de rug!!!
Lees meer Lees minder

Zuid-Afrika in beeld

 • Video Zuid-Afrika
  Video Zuid-Afrika
 • Kruger National Park
  Kruger National Park
 • Blyde River Canyon
  Blyde River Canyon
 • Kaapstad
  Kaapstad
 • Kaapse pracht
  Kaapse pracht
 • Koning leeuw
  Koning leeuw
 • Giraffen in Kruger National Park
  Giraffen in Kruger National Park
 • 15
  foto's
  Pragtig Zuid-Afrika

Populaire vakanties in Zuid-Afrika

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 27 vakanties in Zuid-Afrika
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!