Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Polen is een prachtig vakantieland is en al jaren een geliefde bestemming voor onze groepsrondreizen. Polen biedt veel cultuur in imposante steden, forten en paleizen en heeft een heel gevarieerd landschap! Tijdens de rondreis Polen ziet u talloze van deze hoogtepunten.

Onze adviseurs

Een bezoek aan het nazivernietigingkamp Auschwitz-Birkenau is een vast onderdeel van onze rondreizen. Voor vele van onze reizigers is dit de dag die het meeste indruk maakt. We mogen de verschikkingen van het verleden nooit vergeten.

Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist
Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Met zijn forten, paleizen, kloosters en musea vormt Polen een weerspiegeling van de Europese geschiedenis en cultuur door de eeuwen heen. Het noorden van Polen staat bekend om zijn overweldigende natuurlandschappen en kent vooral veel vlakten. De Oostzee, ook wel de Baltische Zee genoemd, vormt in het noorden de grens. Een schitterend berglandschap vormt de grens tussen Zuid-Polen en Slowakije.

Naast onze rondreizen Polen bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een groepsrondreis Polenof een stedentrip naar Krakau.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een rondreis door Polen.

Ervaringen

Jan Biskal Prachtige steden, een verschrikkelijk concentratiekamp, mooi landschap en een gezellige groep. We hadden het niet willen missen!
Lees meer Lees minder
Bert Wij vonden de Grand Tour door Polen een hele beleving. We waren er nog nooit geweest en kenden het land helemaal niet, dus de busreis was voor ons een uitstekende keus. Veel gezien, veel gehoord en een hele fijne vakantie gehad.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Stadsbeeld
  Stadsbeeld
 • Polen terras
  Polen terras
 • Krakau stadsbeeld
  Krakau stadsbeeld
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld