Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Zuid Toscane
Goed voorbereid op vakantie

Het zuidenwesten van Toscane wordt ook wel de Maremma streek genoemd, met Grosseto als provinciale hoofdstad. In het zuidoosten ligt het Val d’Orcia, met bekende plaatsen als Montepulciano en Pienza. Het landschap wordt getypeerd door glooiende heuvels met her en der een cipres aan de horizon. De streek staat bekend om de productie van heerlijke wijnen zoals de Vino Nobile di Montepulciano en de pecorino kaas uit Pienza.

 

Door de ligging op de grens met de streek Umbrië, is een vakantie naar het zuiden van Toscane ideaal voor een bezoekje aan niet alleen Montepulciano, maar ook het sfeervolle stadje Cortona en bijvoorbeeld het Trasimeno meer in Umbrië.

 

Tip: het is ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de luchthaven Florence naar Montepulciano en vanaf de luchthaven van Pisa is het ca. 2 uur en 15 min. Om optimaal te genieten van uw vliegvakantie regelt u vooraf een huurauto, zodat u niet alleen gemakkelijk bij uw accommodatie komt vanaf de luchthaven, maar ook uitstapjes kunt maken tijdens uw verblijf. De mogelijkheden per openbaar vervoer zijn beperkt.

 

Bij de Jong Intra Vakantie vindt u vakanties naar de volgende plaatsen in de regio Zuid Toscane:

Onze adviseurs

Het landschap in het diepe zuiden van Toscane is adembenemend mooi. De regio laat zich goed combineren met Umbrië of een verblijf aan het Lago di Trassimeno.
20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert

De mooiste regio's van Toscane

Iedere regio van Toscane heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden. Om u te helpen bij de beste keuze voor uw verblijf in Toscane, heeft de Jong Intra Vakanties Toscane opgedeeld in 5 regio's. Kies voor de regio die het beste aansluit bij uw wensen of combineer regio's om tijd te besparen bij het bezoek aan de mooie Toscaanse steden en dorpen, en stel zo uw ultieme bezoek aan Toscane samen.

Naast de regio Zuid-Toscane vindt u bij de Jong Intra Vakanties reizen naar:

  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon ideaal geregeld