Italie Sardinie Alghero Hero

Vakantie Alghero

Alghero ligt aan de Riviera del Corallo (koraal) met kusten vol verlaten baaien met pijnbomen omzoomde stranden en smaragdgroen zeewater. Alghero heeft veel te bieden voor watersportliefhebbers (duiken, surfen en zeilen), maar ook voor genieters van het uitgaansleven in de gezellige restaurantjes en bars. Het oude centrum van Alghero is zeer pittoresk met veel smalle steegjes en oude huizen en een oude haven. Een juiste keuze voor een heerlijke, afwisselende vakantie.

Lees alles over Vakantie Alghero

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Alghero met de Jong Intra Vakanties

Alghero is een kustplaats in het noordwesten van Sardinië. Het eiland Sardinië staat bekend om haar prachtige stranden, een daarvoor bent u in Alghero aan het goede adres. Tijdens uw vakantie Alghero kunt u heerlijk ontspannen op het strand, maar ook meer van de lokale cultuur ontdekken. Zo zijn er genoeg dingen te beleven in de omgeving van Alghero.

Zonvakanties naar Alghero

Voor een heerlijke zonvakantie Alghero ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel appartementen met zwembad als hotels direct aan de zee van Alghero.


Goed voorbereid op vakantie naar Alghero

In en om Alghero zijn diverse dingen te doen. Sardinië is immers een levendige vakantiebestemming die vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Alghero op een rijtje gezet.

Uitstapjes Alghero

Frecce delle Grotte di Antonio Piccinnu

Deze druipsteengrotten, de grotten van Neptunes, liggen ongeveer een meter boven zeeniveau aan de voet van een 110 meter hoge klif. De grotten zijn alleen bij rustige zee te bezichtigen. De grotten zijn per boot of door middel van een pad met 654 treden langs de steile rots (Escala del Cabirol) te bereiken.

Frecce delle Grotte di Antonio Piccinnu - AdobeStock 497921846

Centro storico

Het historische centrum van Alghero is een pittoresk wandelgebied. U kunt hier gezellig door de straatjes struinen. Wanneer u over de Spaanse wal wandelt heeft u een mooi uitzicht over de middellandse zee. De winkeltjes, restaurants en terrasjes aan het water geven het centrum van Alghero een fijne sfeer.

Vakantie Alghero

Reizen naar Alghero

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Alghero reist u eenvoudig per vliegtuig naar het paradijselijke Alghero.

Met het vliegtuig naar Alghero

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sardinië bieden wij uw vakantie in Alghero aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Alghero is het dan nog ongeveer 15 minuten rijden naar uw vakantieadres in Alghero.

Stedentrip met het vliegtuig