Vakantie Baja Sardinia

Vakantie Baja Sardinia

Baja Sardinia, is de baai die zich diep in het land dringt, beschut door de Maddalena-eilanden. Langs deze baai bevinden zich ook de bekende plaatsen Cannigione en Capo d’Orso. Het centrum van Baja Sardinia is gelegen aan het strand. De vele terrasjes aan het plein hebben een heerlijk uitzicht over de baai.

Lees alles over Vakantie Baja Sardinia

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Baja Sardinia met de Jong Intra Vakanties

Baja Sardinia is een ruime baai met prachtig strand dat uitzicht heeft op het eiland Caprera. Het fijne zandstrand is de perfecte plek om heerlijk te ontspannen aan de helder blauwe zee. Rondom de baai is genoeg te zien en beleven om te genieten van een heerlijke strandvakantie in Baja Sardinia.

Zonvakanties naar Baja Sardinia

Voor een heerlijke zonvakantie Baja Sardinia ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit hoog gewaardeerde hotels met zwembad en mooie uitzichten.


Goed voorbereid op vakantie naar Baja Sardinia

Uitstapjes Baja Sardinia

In en om Baja Sardinia zijn diverse dingen te doen. De noodoostkust van Sardinië is immers een levendige streek die vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Baja Sardinia op een rijtje gezet.

Shoppen in Baja Sardinia

De vele leuke winkeltjes in Baja Sardinia zijn tot laat geopend en bieden u de kans om 's avonds, wanneer het gezellig wordt op straat, de winkels af te struinen. Ook zijn er op het plein van Baja Sardinia vaak markten waar lokale producten verkocht worden. Wanneer u uitgewinkeld bent kunt u plaats nemen op een van de sfeervolle terrassen die Baja Sardinia kent.

Stedentrip Rome, Markt in Rome, Rome, Italië | de Jong Intra Vakanties

Uitgaan in Baja Sardinia

Baja Sardinia staat ook bekend om haar nachtleven. In Baja Sardinia en daaromheen zijn meerdere trendy nachtclubs en bars te vinden, waar u tot laat kunt dansen. De meest bijzondere club van Sardinië heet Ritual. Deze club bevindt zich in een natuurlijke grot en heeft een adembenemend uitzicht. Gezien de unieke locatie ligt het prijsniveau bij Ritual boven het gemiddelde van andere clubs in Baja Sardinia.


Reizen naar Baja Sardina

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Baja Sardinia reist u eenvoudig per vliegtuig naar het bruisende Baja Sardinia.

Met het vliegtuig naar Baja Sardina

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sardinië bieden wij uw vakantie in Baja Sardinia aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Olbia is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in Baja Sardinia.

Stedentrip met het vliegtuig