Italie Sardinie San Teodoro Hero

Vakantie San Teodoro

San Teodoro is een van de meest geliefde dorpjes aan de Costa Dorata. Het gezellige dorpje is befaamd om haar zacht gouden Isuledda strand, perfect voor jong en oud. Maar het is ‘s avonds ook leuk flaneren in San Teodoro met vele barretjes en restaurantjes.

Lees alles over Vakantie San Teodoro

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar San Teodoro met de Jong Intra Vakanties

San Teodoro is een geliefde kustplaats in het noordoosten van Sardinië. Tijdens uw vakantie in San Teodoro kunt u heerlijk ontspannen op het strand of aan het zwembad en kunt u 's avonds genieten van een drankje bij een leuk barretje of restaurant. Welk strand gaat u bezoeken tijdens uw vakantie in San Teordoro?

Zonvakanties naar San Teodoro

Voor een heerlijke zonvakantie San Teodoro ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels als appartementen in San Teodoro met zwembad.


Goed voorbereid op vakantie naar San Teodoro

Uitstapjes San Teodoro

In en om San Teodoro zijn diverse dingen te doen. De noordoostkust van Sardinië is immers een levendige streek die vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van San Teodoro op een rijtje gezet.

Monte Nieddu

Het maken van een wandeling in het Monte Nieddu gebergte mag tijdens uw vakantie in San Teodoro niet ontbreken. Tijdens de tocht wandelt u over avontuurlijke paden en komt u verschillende meertjes tegen. Na een hike van ongeveer 1,5 uur komt u aan bij een meertje met waterval. Hier kunt u een duik nemen om op te frissen en foto's maken van deze bijzondere plek. Zoek in uw navigatie naar Stazzu Pitrisconi en u komt bij het juiste startpunt.

Monte Nieddu, San Teodoro - AdobeStock 424604350

Reizen naar San Teodoro

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar San Teodoro reist u eenvoudig per vliegtuig naar het bruisende San Teodoro.

Met het vliegtuig naar San Teodoro

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sardinië bieden wij uw vakantie in San Teodoro aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Olbia is het dan nog ongeveer 25 minuten rijden naar uw vakantieadres in San Teodoro.

Stedentrip met het vliegtuig