Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Lees alles over Engelberg
Goed voorbereid op vakantie

Skigebied Engelberg ligt in Centraal Zwitserland en bestaat uit 2 delen: Titlis en Brunni. Deze delen zijn met elkaar verbonden door een skibus, waar u gratis gebruik van kunt maken. Doordat het deelgebied Titlis zo hoog ligt (3000 m!) is dit gebied sneeuwzeker. De dal afdaling van 12 km lang en waarin 2000 m hoogteverschil wordt overbrugt, wordt als het pareltje van Titlis gezien. De zwarte Rotegg-piste is ook bekend. Deelgebied Titlis is met name geschikt voor de gevorderde skiër. In Titlis kunt u ook 's avonds skiën! Voor snowboarders is er een funpark aanwezig, dat beschikt over 2 halfpipes. Het deelgebied Brunni is zonniger en meer geschikt voor beginners. De pistes zijn vrij makkelijk en het is er rustiger. U kunt hier ook heerlijk wandelen.

Onze adviseurs

Het leuke aan Engelberg is dat ook voor niet skiërs er voldoende te beleven is in het dorp. Zo worden er honden- en arresleetochten georganiseerd en vindt u in het dorp een overdekt zwembad, ijsbaan, curling en een castino om u zelf te kunnen vermaken als uw vrienden of familie overdag op de pistes zijn.

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 3 vakanties in Engelberg

Ervaringen

Toon en Ria Jansen - Arnhem Onze ervaring met Engelberg is dat er voor elke type wintersporter wel leuke activiteiten te doen zijn. Het skigebied is redelijk uitgebreid, en ook als je een dagje niet wilt skiën is er genoeg te doen.
Lees meer Lees minder
Erwin Kuipers - Zoetermeer Mooi gebied voor gevorderde skiër door de aanwezigheid van werkelijke rode of donkerrode pistes. Minder geschikt voor beginners wegens weinig blauwe pistes.
Lees meer Lees minder
Wieteke en Tymen - Utrecht Wij hebben een nieuw gebied ontdekt waar we vaker naar toe zullen gaan! Engelberg een echte: Aanrader!!!
Lees meer Lees minder

Engelberg in beeld

 • Steinberg Terras Engelberg
  Steinberg Terras Engelberg
 • Geschreven Engelberg in de sneeuw
  Geschreven Engelberg in de sneeuw
 • Engelberg kaasfondue
  Engelberg kaasfondue

Populaire vakanties in Engelberg

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 3 vakanties in Engelberg
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service