Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Moezel cruises
Goed voorbereid op vakantie

De Moezel is één van de bekendste wijngebieden van Duitsland, waar de moezelwijn zijn herkomst heeft. Naast de uitgestrekte wijngaarden heeft de, al vele eeuwen aanwezige wijnbouw, ook gezorgd voor veel schilderachtige en middeleeuws aandoende dorpjes met prachtige vakwerkhuizen, oude kerken en kloosters. Een ander hoogtepunt in deze regio zijn de vele restanten van diverse burchten en kastelen.  

Onze riviercruises over de Moezel zijn een uitstekende manier om deze mooie regio te ontdekken. Het mooie landschap, de pittoreske stadje en de uitstekende verzorging aan boord van onze schepen bieden u alle ingrediënten voor een fijne riviercruise vakantie. 

Onze adviseurs

De wijnfeesten aan de Moezel zijn een geweldig spectakel! Overal kleine en grote wijnfestivals en overal kun je de heerlijke Moezelwijnen proeven, echt een aanrader!

Chantal
Chantal Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist

Populaire bestemmingen in Moezel cruises

Reisaanbod

Een riviercruise over de Moezel is in ieder jaargetijde een aanrader. Of u nu in het voorjaar gaat, in de zomer of in het najaar. U stapt in Nederland aan boord en bent al snel in een hele andere wereld. Wijnvelden, kastelen, heuvels en pittoreske plaatsjes wisselen elkaar in snel tempo af.

Geniet van het schilderachtige uitzicht tijdens uw riviercruise Moezel en laat u heerlijk verzorgen! Vindt snel de riviercruise Moezel die bij u past!

Naast onze riviercruises Moezel bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise over de Donau of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise Moezel!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Moezel cruises

Ervaringen

Bep en Mies v/d Ploeg uit Zundert Grote complimenten voor onze reisleidster Marina aan boord van de Horizon. Zij bezit een grote kennis van de bestemmingen en organiseerde een geslaagd avondprogramma met muziek en vertier. Kortom: fantastisch
Lees meer Lees minder
Mevrouw Fokkema De cruise met de Serenade was heerlijk! Prachtige hutten, fijn personeel en mooie bestemmingen. Echt een hele fijne vakantie!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Moezel cruises

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Moezel cruises
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!