Sneeuwgarantie
Sneeuwgarantie

Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Uw voordeel bij de Jong Intra Vakanties

 • Altijd sneeuw op uw bestemming
 • Kosteloos omboeken
Intro
Snel door naar
Lees alles over Chatel
Goed voorbereid op vakantie

Met haar ligging aan de Frans- Zwitserse grens op een hoogte van 1100 m, heeft Chatel de reputatie het meest Zwitsers onder de Franse dorpen te zijn. Chatel is een heerlijk authentiek, Frans dorp met sfeervolle restaurants, chalethotels en gezellige kroegen. Iedere skiër en snowboarder kan in Chatel terecht. In het gebied Super Chatel liggen voornamelijk blauwe en rode pistes, maar in het Linga gebied liggen een aantal uitdagende afdalingen te wachten waarvan de “Mur Suisse” de beruchtste is: een legendarische, enorm steile buckelpiste, waar zelfs de cracks voor terugdeinzen. Kortom, een prima keuze voor een geslaagde wintersportvakantie.

Onze adviseurs

Châtel is een geweldige wintersportbestemming. Het gebied is gigantisch en heeft iedereen iets te bieden. Zelfs de meest gevorderde skiër of snowboarder vindt hier genoeg uitdaging! Na een enerverende dag zijn er genoeg mogelijkheden om lekker uit te rusten onder het genot van een drankje.

20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi
20120604_DeJongIntraVakanties_555-bewerkt
Karin Camping specialist

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie in Chatel

Ervaringen

Andre Gras - Eindhoven Een mooie bestemming van waaruit je leuke rondes kan skiën langs Avoriaz, Les Crosets, Champoussin en Morgins. Heerlijk!
Lees meer Lees minder
Wim en Anny van der Weegen We komen nu al enkele jaren in Châtel en verbleven in diverse accommodaties en zonder enige uitzondering zijn we tevreden.
Lees meer Lees minder
Mevr. Dam Het is een prachtig gebied waar elke skiër in mijn ogen, goed vooruit kan. Heerlijk om lange tochten te maken.
Lees meer Lees minder

Chatel in beeld

 • Chatel sfeer 1 (FR2000)
  Chatel sfeer 1 (FR2000)
 • Skieurs
  Skieurs
 • Chatel.1
  Chatel.1

Populaire vakanties in Chatel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie in Chatel
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service