Wintersport luxe wellness

Wintersport Luxe wellness

Baden in luxe.

Lees alles over Wintersport Luxe wellness

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid op vakantie

Tijdens een wintersport luxe wellness kunt u zich volledig ontspannen. Na een dag op de lange latten bijkomen in het saunalandschap van uw accommodatie en genieten van luxe, dat is pas vakantie!


Populaire bestemmingen in Luxe wellness

Inspannen, ontspannen en relaxen.

Na een inspannende dag op de lange latten is er niets zo lekker als een ontspannend sauna- of wellnessbezoek. U ontspant de spieren tijdens een sauna- of stoombadsessie. U maakt ze vervolgens soepel in het zwembad en 's nacht komt u bij in uw luxe kamer of appartement. Wat wilt u nog meer?

Wij hebben voor u een ruim aanbod wintersport luxe wellness geselecteerd. We zijn hierbij uitgegaan van tenminste 3 of 4-sterren accommodaties die beschikken over een groot wellnessaanbod. In de meeste wintersport luxe wellness accommodaties vindt u een zwembad, whirlpool, sauna en stoombad. Maar er zijn ook accommodaties die nog veel verder gaan, die beschikken  over diverse sauna's relaxruimtes met waterbedden, massages, sanaria en veel meer.

Ook kunt u zich in de geselecteerde accommodaties wanen in luxe. Het personeel van de accommodatie staat klaar om uw wintersport luxe wellness op alle gebieden vlekkeloos te laten verlopen.

Bekijk ons wintersport luxe wellness aanbod in:

  • Oostenrijk

  • Frankrijk

  • Zwitserland

  • Noorwegen