Wintersport all inclusive

All inclusive wintersport

Jenny

Het leuke van een all inclusive wintersport vakantie is dat je je werkelijk nergens zorgen over hoeft te maken. Met een skipas, skihuur en eventuele skilessen vooraf bijgeboekt, heb je ter plaatse geen extra kosten meer, wel zo makkelijk!

Jenny

Wintersport expert

Een all inclusive wintersportvakantie betekent geheel verzorgd op vakantie en nergens meer aan hoeven denken. Eten en drinken wat u wilt zonder dat de kosten hoog oplopen. Het ultieme vakantiegevoel!

Onze all inclusive wintersportvakanties

Op all inclusive wintersportvakantie met de Jong Intra Vakanties

Wilt u nergens meer aan hoeven denken en zonder zorgen op wintersport? Dan is een geheel verzorgde all inclusive wintersport wellicht iets voor u. 

Het voordeel van een all inclusive wintersport is dat u exact weet wat u kwijt bent, zo komt u dus niet voor verrassingen te staan!

Hoe ziet een all inclusive wintersport eruit?

Voordat u de dag begint kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dat kunt u vast en zeker wel gebruiken voor de start van een intensieve dag.

Terwijl u de dag doorbrengt op de pistes wordt in uw accommodatie een heerlijke maaltijd voor de avond verzorgd. Zo kunt u gelijk aan tafel na een dag skiën en/of snowboarden. Tijdens een wintersport all inclusive zijn tevens al uw drankjes in uw accommodatie in de prijs inbegrepen. U heeft dus geen enkele zorgen meer en kunt optimaal genieten!

Kiest u voor een all inclusive wintersport Oostenrijk? In Oostenrijk bieden wij diverse accommodaties aan met all inclusive verzorging. Ieder op zijn eigen manier, lees daarom goed wat u kunt verwachten van de all inclusive formule in uw accommodatie.

Kunt u niet wachten om dit jaar zonder zorgen op wintersport te gaan? Boek dan vandaag nog uw all inclusive wintersport vakantie en ga genieten van gastvrijheid en onbeperkt eten en drinken!

Oostenrijkse Kaiserschmarrn