Winterbelevenis

Winterbelevenis

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Onze individuele winterreizen naar de noordelijke landen van Europa garanderen een unieke winterbeleving. Kies voor een mooie autorondrondreis over IJsland en ontdek de charme van dit land boven de Poolcirkel in winterse sferen. Of ga voor het ultieme winteravontuur in Fins Lapland met huskysafari en sneeuwscooterexcursies. De winter leent zich ook goed voor ontspanning. Wat denkt u van een maaltijd bij een kampvuur tijdens een koude poolnacht of de unieke saunarituelen in Finland? En met Noorwegen voegden we nog een bijzondere winterbestemming aan ons assortiment toe. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Heleen

Winterbelevenis expert

Bent u op zoek aan een wintervakantie vol actie en avontuur? Kies dan eens voor een unieke winterbelevenis in één van de Scandinavische landen of op IJsland.

Onze aanbevelingen voor Winterbelevenis

 • Noorderlicht Avontuur

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Zuid-IJsland en Reykjavik
  Noorderlicht
  v.a. 882 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

 • Gletsjers en het Noorderlicht

  1. IJsland
  2. Individuele rondreizen IJsland
  3. Zuid-IJsland en Reykjavik
  Strokkur
  v.a. 1.383 p.p.

  Inclusief alle verplichte kosten.

Lees alles over onze Winterbelevenis vakanties

Bent u op zoek aan een wintervakantie vol actie en avontuur? Kies dan eens voor een unieke winterbelevenis in één van de Scandinavische landen of op IJsland.

Onze individuele winterreizen naar de noordelijke landen van Europa garanderen een unieke winterbeleving. Kies voor een mooie autorondrondreis over IJsland en ontdek de charme van dit land boven de Poolcirkel in winterse sferen. Of ga voor het ultieme winteravontuur in Fins Lapland met huskysafari en sneeuwscooterexcursies. De winter leent zich ook goed voor ontspanning. Wat denkt u van een maaltijd bij een kampvuur tijdens een koude poolnacht of de unieke saunarituelen in Finland? 

U ontdekt het met de winterbelevenisreizen van de Jong Intra Vakanties!


De unieke winterbelevenissen van de Jong Intra Vakanties

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u winterbelevenisreizen naar diverse winterse bestemmingen. De avontuurlijke winterreizen naar Finland zijn al jaren een begrip en ook de winterse fly drives over het prachtige IJsland winnen ieder jaar aan populariteit. Wat nieuwer zijn onze winterbelevenisreizen naar het noorden van Noorwegen, waarmee we voor iedereen een mooie reis kunnen bieden.

Welk land gaat u beleven deze winter?

Fins Lapland in de winter

Fins Lapland staat voor velen boven aan het lijstje van unieke winterbelevenissen. Hier gaat u op huskysafari, maakt u een sneeuwscootertour of geniet u van een echt Fins saunaritueel. 

Directe vluchten, moderne accommodaties en vele avontuurlijke excursiemogelijkheden maken van Fins Lapland de ultieme winterbestemming. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u dan ook diverse winterbelevenisreizen naar Finland.

Winterbelevenis , Fins Lapland

IJsland in de winter

IJsland is in de winter misschien nog wel indrukwekkender dan in de zomer. Het ruige landschap nodigt de avontuurlijke reiziger uit voor een unieke autorondreis, vol avontuur en natuurschoon. Al in de directe omgeving van Reykjavic vindt u vele bijzondere winterse attracties, zoals halfbevroren watervallen en dampende heetwaterbronnen. Een fly drive IJsland in de winter is een echt avontuur. En hoe verder u vanaf de hoofdstad het land in trekt, des te avontuurlijker uw reis!

IJsland

Noorwegen in de winter

Het noorden van Noorwegen een verrassende en avontuurlijke winterbestemming. Onze winterse reizen naar Noorwegen zijn echte avonturen, waarbij u veel buiten bent. Natuurlijk neemt het speuren naar het Noorderlicht een belangrijke plaats in bij deze reizen. Een winterbelevenisreis naar Noorwegen is een unieke ervaring!

Uniek: Wintercruise naar Noorwegen

Een unieke winterbelevenis is een cruise door de Noorse Fjorden met de Hurtigruten. De luxe schepen van deze oude postdienst varen nu vanuit IJmuiden en tonen u in 2 weken al het moois van het winterse Noorse landschap.

Zeecruise Hurtigruten. Foto: Hurtigruten / Espen Mills

Zweden in de winter

Het noorden van Zweden is een geweldige bestemming voor een avontuurlijke reis. Een winterbelevenisreis naar Zweden laat u kennis maken met prachtige winterse landschap van Zweden.


Vervoer naar uw winterbestemming

Vervoer naar Scandinavië en IJsland

In de wintermaanden bieden diverse directe vluchten goede verbindingen met IJsland, het noorden van Finland en de overige Scandinavische winterbestemmingen. Bij de reis van uw keuze ziet u direct welke vluchtmogelijkheden beschikbaar zijn.

Bij de winterreis met de Hurtigruten naar de Noorse Fjorden vertrekt u vanuit IJmuiden.


Magazine Wintersport

Als specialist in wintersportvakanties geven we je graag alle informatie en inspiratie die je nodig hebt om een juiste keus te maken voor jouw wintersportvakantie. Onze experts geven tips over de beste locaties die aansluiten bij jouw wensen. Van skigebied tot après-ski. Wij helpen je graag op weg met natuurlijk ook een selectie van onze topaccommodaties in de verschillende gebieden in de volgende landen: Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland.

Bekijk het magazine online.

Magazine Wintersport 2021-22 en 2022-23