Wintersport Nauders Reschenpass

Wintersport Nauders Reschenpass

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jenny

Door de hoge ligging aan de Italiaanse grens zijn deze gebieden niet alleen sneeuwzeker, maar heeft het ook nog eens heel veel zonne-uren en Italiaanse flair.

Jenny

Wintersport expert

Nauders Reschenpass is een zeer geschikte wintersportbestemming voor families met (kleine) kinderen en altijd sneeuwzeker!

De mooiste dorpen in skigebied Nauders Reschenpass

Lees alles over onze wintersportvakanties naar Nauders Reschenpass

Wintersport in Nauders Reschenpass

Skigebied Nauders-Reschenpass ligt tussen de 1.400 en 2.850 m boven zeeniveau en ligt aan de Italiaanse grens. Dat betekent een sneeuwzeker skigebied met ook nog eens heel veel zonne-uren én Italiaanse flair.

Naast skiën en snowboarden, zijn er nog tal van leuke activiteiten om te doen. Langlaufen, winterwandelingen maken, schaatsen, rodelen of een rit met de arrenslee. Wat wordt het? Natuurlijk moet er ook gegeten worden. En het voordeel van skigebied Nauders-Reschenpass is dat u de keuze heeft tussen een Oostenrijkse germknödel of een Italiaanse pasta.

Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau

De skigebieden Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau liggen tussen de 1400 en 2850 meter boven zeeniveau en zijn daarmee sneeuwzeker. Door de hoge ligging aan de Italiaanse grens zijn deze gebieden niet alleen sneeuwzeker, maar heeft het ook nog eens heel veel zonne-uren en Italiaanse flair. Hierdoor heeft u als lunch de ene dag een overheerlijke Tiroler Gröstl en op de andere dag van een overheerlijke pasta.

De skipas Nauders (2 Länder Skiarena) is geldig in zes deelgebieden in Oostenrijk en Italië. Een perfecte locatie voor wintersportgenieters met ruim 211 kilometer aan piste! De prachtige gebieden; Nauders, Schöneben, Haider Alm, Watles, Sulden en Trafoi vallen onder de Skiparadies Nauders & Skiarena Vinschgau.


Voor wie is wintersport Nauders Reschenpass geschikt?

Voor beginners

Nauders-Reschenpass bestaat uit vier deelgebieden: Bergkastel, Schöneben, Haider Alm en Maseben. Met een gratis skibus zijn deze skigebieden met elkaar verbonden. Vanaf 2017/2018 kunt u met de uitgebreide skipas ook skiën in Sulden, Watles en Trafoi. In Bergkastel vindt u vooral lange, brede afdalingen. Ideaal voor beginners en/of kinderen.

Voor gevorderden

Voor de ervaren skiër is de dalafdaling van de Tscheyeck (van 9 km lang!) aan te raden. Schöneben is gelegen aan de Italiaanse zijde. Het is er werkelijk waar prachtig. Uniek in dit skigebied zijn de hypermoderne liften en strakke pistes. In skigebied Nauders-Reschenpass is er ook genoeg te doen voor snowboarders. Zo is er een funpark met onder andere een boardercross-traject, halfpipe, kicker en kinked box.


Populaire bestemmingen wintersport Nauders Reschenpass

Welk skidorp in Nauders Reschenpass gaat u ontdekken?

Wintersport in Nauders

Nauders is gelegen aan het einde van het mooie Oberinntal en praktisch op het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Het is een zeer geschikte wintersportbestemming voor families met (kleine) kinderen. Nauders ligt op ca. 1400 m en daardoor zeer sneeuwzeker.

Voor de snowboarders is er een funpark met o.a. boardercross-traject, halfpipe, kicker en kinked box. Natuurlijk biedt een wintersportplaats als Nauders meerdere sport- en ontspanningsmogelijkheden. Langlaufen, winterwandelingen, schaatsen, rodelen of een rit met een arreslee behoren tot het veelzijdige winter aanbod in Nauders. 's Avonds nog niet uitgeput? Bezoek dan één van de vele Stubes. dancings of discotheken.

Wintersport Nauders

De reis naar Nauders Reschenpass in de winter

Vervoer naar uw wintersport in Nauders Reschenpass

Skigebied Nauders Reschenpass vindt u op zo’n tien uur rijden vanuit Nederland (935 km). Het skigebied is goed te bereiken met eigen vervoer of met een van onze Luxury Class pendelbussen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om met het vliegtuig af te reizen naar de luchthaven van Innsbruck. Aansluitend op de vliegreis kunnen wij uw transfer naar uw accommodatie verzorgen.

Met uw eigen auto naar wintersport in Nauders Reschenpass

Met de auto bereikt u Nauders Reschenpass normaliter in zo’n 10 a 11 uur rijden (935 km). Het dorpje Nauders ligt op 935 km vanuit Nederland. De bestemming is het makkelijkste te bereiken via de A3 richting Würzburg en vervolgens de A7 richting Innsbruck. Zo vermijd u het drukke München. Let wel dat het in het weekend en tijdens de vakanties extra druk kan zijn vanwege het hoge aantal skiërs.

Houdt u er rekening mee dat u in een vignet nodig heeft om op de Oostenrijkse Autobahn te mogen rijden. Het vignet kost ca. € 9 voor tien dagen.

Wintersport met eigen auto

Met de pendelbus naar de wintersport in Nauders Reschenpass

Met de pendelbus van de Jong Intra Vakanties begint u comfortabel aan uw wintersportvakantie Nauders Reschenpass. Met de Luxury Class pendelbus wordt u in één nacht naar de plaats van bestemming gebracht. U zult uitgerust aankomen en hebt nog de hele dag om het skigebied te verkennen. Tijdens het boekingsproces kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan opstapplaatsen verspreid over heel Nederland. De Jong Intra heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van busreizen en heeft een uitstekende reputatie hoog te houden.

Met de pendelbus op wintersport

Met het vliegtuig naar de wintersport in Nauders Reschenpass

In anderhalf uur vliegt u vanaf Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam of Brussel naar de luchthaven van Innsbruck, dat op zo’n 75 minuten rijden (110 km) van Nauders. De transfer vanaf het vliegveld naar uw accommodatie en eventuele extra bagage kunt u reserveren tijdens het boekingsproces op de website van de Jong Intra Vakanties.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie