Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

Nauders, Uitstappen bij hotel Post

Touringcarreis

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt. Meer reisinformatie

vanaf € 109 per persoon

of

Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming te bereiken? Uitgerust aankomen na een nachtrit aan boord van een van onze luxe touringcars? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen een reputatie hoog te houden. Al meer dan 40 jaar organiseren wij reizen per touringcar naar winter- en zomerbestemmingen. Zoals gezegd: u reist comfortabel én voordelig. En voor kinderen tot 12 jaar hebben we een aantrekkelijke korting van € 25 per kind. Uiteraard hebben ze gewoon een eigen stoel!

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt.

Inclusief
- reis naar Oostenrijk en retour met de Luxury Class pendelbus
- een kopje koffie of thee voor vertrek
- een heerlijk broodje Hollandse kroket voor vertrek
- een reispakketje met dekentje en kussentje (wordt tijdens de heenreis verstrekt)
- vertoning van een DVD tijdens de reis
- bij terugkomst op de wisselplaats in Beek een ontbijt met koffie of thee

Faciliteiten
De Luxury Class pendelbus is comfortabel en voorzien van:
- Luchtvering voor optimaal rijgenot
- Koffiezetapparaat en koelkast voor gekoelde consumpties
- Dubbele beglazing, airconditioning en verwarming
- Geluidsinstallatie en video of DVD
- Toilet
- Twee ervaren chauffeurs

NB. Toilet
Alle Luxury Class pendelbussen zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Chauffeur
Onze chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt bij de Jong Intra Vakanties altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. De buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

Bagage
Onze Luxury Class pendelbussen hebben beperkt bagageruimte. Er is per persoon plaats voor één tas of één koffer (max 20 kg.) p.p. en één paar ski’s (met stokken en schoenen) of één paar snowboard (met schoenen). In een snowboardhoes mag maar één snowboard zitten (indien mogelijk vragen wij u dringend de bindingen van het board te schroeven). Het is niet toegestaan levensmiddelen mee te nemen aan boord dan wel in uw bagage mee te voeren. Indien u zich niet aan deze richtlijnen houdt, zal de chauffeur uw bagage weigeren. Let wel: onze chauffeurs zijn hiertoe verplicht! Zorg ervoor dat al uw bagage is voorzien van labels met hierop duidelijk vermeld uw naam/adres/woonplaatsgegevens. U blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.

Huisdieren
Tijdens al onze touringcarreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

Roken
Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Stoelindeling
De touringcarchauffeurs delen voorafgaand aan het vertrek de stoelen in conform de reserveringen die gemaakt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers bij elkaar zitten.

Keurmerk Touringcar bedrijven
Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een Keurmerk Touringcarbedrijf.Alle ANVR bustouroperators, dus ook de Jong Intra Vakanties, werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben.

Wat mag u verwachten?
Als u bij de Jong Intra Vakanties in de touringcar stapt, bent u verzekerd van het volgende:
• Het touringcarbedrijf werkt volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.
• Elk half jaar wordt het busbedrijf daarop gecertificeerd.
• Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s, ruime ervaring en wordt iedere 5 jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR.
• De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd.
• De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
• Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de ANVR busclassificatie: Royal Class, Comfort Class of Tourist Class.
• Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd.
Check zelf! Het Keurmerk Touringcarbedrijf kan met directe ingang worden ingetrokken. Controleer dus of uw touringcar is voorzien van een actueel keurmerk. Bij de entreedeur is de keurmerksticker met het jaartal aangebracht. Kies voor ANVR bustouroperator de Jong Intra Vakanties, dan kiest u voor het Keurmerk Touringcarbedrijf. Kies voor veiligheid, kwaliteit en comfort!

Onze Luxury Class touringcars zijn voorzien van alle gemakken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfacilieiten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class bussen beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45º gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm.

Kinderprijs
Kinderen (0 t/m 1 jaar) gratis
Kinderkorting (2 t/m 11 jaar) € 25

Reisinformatie Oostenrijk

Voor deze reis zijn diverse opstapplaatsen mogelijk. In het tabblad 'Prijzen' kunt u de door u gewenste opstapplaats van de touringcar selecteren, nadat u de vertrekdatum van uw keuze heeft geselecteerd.

Onze wintersportreizen naar Oostenrijk vertrekken vanuit Beek in Gelderland. U kunt echter al bij u in de buurt opstappen. De ophaalbus brengt u, en andere gasten uit uw omgeving, gratis naar de wisselplaats. Deze wisselplaats (Hotel Restaurant 't Heuveltje) beschikt over ruime restaurants, een informatiebalie van de Jong Intra Vakanties, een parkeerterrein, toiletten en een speelruimte voor de kinderen. Uiteraard brengt de bus u na afloop van de reis ook weer naar uw uitstapplaats terug.

Opstapgarantie
Indien u voor 3 weken voor vertrek een reservering maakt garanderen wij u de keuze van uw opstapplaats. Binnen 3 weken voor vertrek beginnen wij met de indeling van de touringcars en bestaat de mogelijkheid dat uw keuze niet meer mogelijk is.

Aankomst- en vertrektijden
De geplande vertrektijd uit Nederland vanaf de wisselplaats is ca. 20.30 uur
De geplande aankomsttijd in Oostenrijk ligt tussen 06.00 uur en 10.00 uur.
De geplande vertrektijd uit Oostenrijk ligt tussen 18.00 en 23.00 uur
De geplande aankomsttijd in Nederland op de wisselplaats is ca. 08.30 uur.
(Tijden zijn onder voorbehoud.)

Parkeren
Indien u per eigen auto naar Beek reist, heeft u de mogelijkheid de auto tegen betaling te parkeren bij onze wisselplaats in Beek. De kosten bedragen €2,50 per dag.

Reisdocumenten
Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Houdt uw grens- en reisdocumenten altijd in uw handbagage, zodat u ze direct bij de hand heeft als er om gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.

Op tijd voor vertrek
Uiteraard proberen wij onze touringcars stipt op tijd te laten rijden en vertrekken. Het is daarom van groot belang dat u uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen (slecht weer, files etc.) waardoor de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Routestops, eten en drinken
In de touringcar kunnen tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee etc. verkregen worden. Alles tegen redelijke prijzen. Tijdens de regelmatige routestops is er tevens gelegenheid een maaltijd of versnapering te gebruiken in een wegrestaurant (uiteraard voor eigen rekening). Tussen 24.00 uur en 6.00 uur wordt er alleen gestopt voor de chauffeurswisseling, zodat u ongestoord kunt slapen.

Waar kunt u opstappen
Vanaf de opstapplaatsen wordt u naar Beek gebracht waar de uiteindelijke busindeling plaats vindt. Hotel Restaurant 't Heuveltje in Beek (Gelderland) beschikt over ruime restaurants, een informatiebalie van de Jong Intra Vakanties, een parkeerterrein, toiletten en een speelruimte voor de kinderen.

Opstapschema

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen van en naar Beek
Opstaptijd Opstapplaats
16:00 uur Alkmaar, Station Noord
18:00 uur Amersfoort, Station NS
17:00 uur Amsterdam, Station Sloterdijk
18:00 uur Apeldoorn, Carpoolplaats A50
19:00 uur Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal
16:30 uur Bergen op Zoom, station NS
17:00 uur Breda, Elleboog parkeerterrein
17:00 uur Bussum, Station Naarden - Bussum
17:30 uur Den Bosch, Transferium
17:00 uur Den Haag, Prinsessegracht
20:00 uur Beek, Hotel Restaurant 't Heuveltje
16.45 uur Drachten, Transferium
17:30 uur Dordrecht, Weeskinderdijk / Dokweg
17:00 uur Eindhoven, P&R Meerhoven 
18:00 uur Gorinchem, Station NS
17:30 uur Gouda, Parkeerplaats Groenheuvel
16:30 uur Groningen, P&R Hoogkerk
17:00 uur Heerenveen, parkeerterrein MC Donalds
17:00 uur Leiden, Centraal Station
17:30 uur Meppel, Mc Donalds
18:30 uur Nijmegen/Wijchen, Cafe de Teersdijk 
17:00 uur Ridderkerk, Bushalte Koningsplein
16:30 uur Roosendaal, Takspui
17:30 uur Rotterdam, Capelse Brug
17:30 uur Rotterdam, Zuidplein
17:00 uur Tiel, Motel Tiel
18:30 uur Tilburg, Stappegoorweg
18:00 uur Utrecht, Transferium Westraven
17:00 uur Vlaardingen, Station Oost
16.00 uur Weert, NS Station
16:30 uur Zaandam, Station NS achterzijde
17:00 uur Zoetermeer, Amerikaweg
18:00 uur Zwolle, Station NS achterzijde

Nb. De opstaptijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen