Sneeuwgarantie

Het ene jaar zijn de sneeuwcondities beter dan het andere. Het zal u maar gebeuren: een heerlijke wintersportvakantie geboekt en overal groene weides in plaats van maagdelijk witte pistes.

Wanneer heeft u recht op sneeuwgarantie?

1. Het hoogste punt van het skigebied ligt op minimaal 2100 m.

Controleer vanaf 22 dagen tot 15 dagen voor vertrek de sneeuwcondities van het skigebied op www.sneeuwhoogte.nl. Houd rekening met de openingsperiode van het betreffende skigebied. Let op: als skigebied geldt het gehele skigebied en niet alleen de plaats waar u heen gaat (bijvoorbeeld niet alleen Gerlos, maar de hele Zillertal Arena).

2. Er zijn minder dan 40% van de skiliften open in het gehele skigebied

U heeft recht op sneeuwgarantie en u kunt uw wintersportvakantie kosteloos laten omboeken. Indien wij geen gelijkwaardig alternatief aan u kunnen aanbieden, kunt u voor €100 ook de wintersportvakantie laten annuleren.

Wintersport, Skipassen

Uw garantie inzetten?

Bel 0180-457803 of mail naar verkoop@dejongintra.nl zodat u samen met onze afdeling verkoop uw alternatief kunt boeken en alsnog kunt genieten van een heerlijke wintersportvakantie.

Sneeuwgarantie geldt voor boekingen met vertrek van 7 januari 2023 t/m 3 maart 2023. De Jong Intra Vakanties controleert altijd zelf of er aan de voorwaarden wordt voldaan.