Wintersport Soll

Wintersport Söll

Een wintersport Söll is prima geschikt voor de gemiddelde en de gevorderde skiër. In Skiwelt Wilder Kaier in het Brixental, in het hart van de Kitbüheler Alpen zijn zeer veel mogelijkheden voor een geweldige skivakantie. Naast skiën kunt u zich te buiten gaan aan snowboarden, langlaufen en winterwandelen en après-skiën. Wintersport Söll biedt u zeer veel wintersport plezier.

Lees alles over Wintersport Söll

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Söll

Söll is een gezellig plaatsje met een autovrij centrum, gelegen op een hoogte van ca. 700 m. Vanuit Söll is het mogelijk richting Brixen en Hopfgarten te skiën of richting Ellmau en Scheffau, wat prima geschikt is voor de gemiddelde tot goede skiër. Voor beginners is in Söll een oefenweide en eenvoudige helling. Voor de kinderen is er een kinderskischool met middagopvang. De wandelaar staat ca. 30 km wandelwegen ter beschikking. Voor de langlaufliefhebbers zijn er ca. 30 km loipen en heeft u aansluiting op 140 km loipen in het totale gebied. Söll heeft een fantastisch zwembad met een verwarmd buitenbad en sauna. Tevens is er een natuurijsbaan een verlichte rodelbaan met een lengte van 3 km en een squash-hal. Ook biedt Söll gezellige après-ski mogelijkheden.


Waarom gaat u op wintersport naar Söll?

Winterwandelen en langlaufen in Söll

In Söll staat de wandelaar ca. 30 km wandelwegen ter beschikking waar u mooie wandeltochten kan maken door het winterlandschap. Voor de langlaufliefhebbers zijn er ca. 30 km loipen en heeft u aansluiting op 140 km loipen in het totale gebied.

Wintersport in Söll met kinderen

Voor beginners is in Söll een oefenweide en eenvoudige helling. Het skigebied Wilder Kaiser Brixental beschikt over ca. 125 km aan blauwe piste, waar u als beginner ook goed uit de voeten kunt. Voor de kinderen is er een kinderskischool met middagopvang.

Wintersport in Söll voor wie niet wilt skiën

Mocht u een dagje niet willen skiën, dan kan u in Söll zich ook terecht voor voldoende vertier. Söll heeft namelijk een fantastisch zwembad met een verwarmd buitenbad en sauna. Tevens is er een natuurijsbaan een verlichte rodelbaan met een lengte van 3 km en een squash-hal. Tevens beschikt Söll over gezellige après-ski mogelijkheden.


De reis naar uw wintersport in Söll

Vervoer naar Söll

Söll is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 895 kilometer rijden. Behalve met de auto kunt u ook per vliegtuig reizen.

Met de auto naar de wintersport in Söll

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Söll te gaan. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf, Frankfurt, Nürnberg en München). Let op dat het in het weekend erg druk kan zijn op deze route. Dit is vooral om in het weekend ook veel mensen uit de regio München in dit gebied komen skiën. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.

Met het vliegtuig naar de wintersport in Söll

U kunt ook het vliegtuig nemen voor een skivakantie in Söll. U vliegt dan naar Innsbrück, dat op circa 75 kilometer van Söll ligt. U kunt in Innsbrück een auto huren en verder rijden naar uw eindbestemming. U rijdt dan in ongeveer 1 uur via de A12. Natuurlijk kunt u ook een transfer bijboeken tijdens uw reservering. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een vliegvakantie naar de wintersport in Söll is extra interessant als u kiest voor een korter verblijf.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!