Wintersport Serfaus

Wintersport Serfaus

Serfaus is één van de meest geliefde bestemmingen voor gezinnen met kinderen en dat is niet voor niets!  

Lees alles over Wintersport Serfaus

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Serfaus

Naast een gigantisch kinderparadijs met speeltoestellen, kindercaroussellen, lopende banden die de kinderen boven aan de piste afzetten, bevinden zich in het skigebied ook diverse kinderpistes met klimtoestellen en fantasiefiguren om onderweg wat bij uit te rusten. Bovendien zijn er pistes met hobbels, sprongen en 'wasborden' waar kinderen altijd met veel plezier overheen skiën. Voor de kinderen is in dit skigebied werkelijk aan álles gedacht!

Natuurlijk vermaken niet alleen kinderen zicht in dit uitgestrekte skigebied met maar liefst 198 km piste. De verbindingen met de naastgelegen wintersportplaatsen Fiss en Ladis zijn zeer goed en snelle liften brengen u door het hele gebied. Door de beschutte ligging en de goede besneeuwing loopt het seizoen van december tot vaak begin april.

Serfaus kenmerkt zich door relatief rustige autovrije centrum. Auto's mogen alleen in het dorp rijden bij aankomst en vertrek. Bij de hotels zijn parkeerplaatsen, maar veel auto's worden gratis geparkeerd in de grote parkeergarage aan het begin van het dorp. De gratis Dorfbahn (een moderne dorpsmetro) brengt u snel en comfortabel naar uw accommodatie.


Waarom gaat u op wintersport naar Serfaus?

Wintersport in Serfaus met kinderen

Door de vele goede faciliteiten voor kinderen direct aan de rand van het dorp en het grote aanbod aan reletief makkelijke pistes, is het compacte skigebied van Serfaus uitermate geliefd bij gezinnen met kinderen.

Goede skischolen en het leuke 'Kinderland' - Kinderschneealm en Murmlipark Serfaus - maken dat Serfaus voor veel Nederlandse kinderen de eerste kennismaking met wintersport is. In de schoolvakanties kan het gezellig druk zijn, maar door de snelle liften en het ruime aanbod van skischolen is het nooit 'te druk'.

Après ski in Serfaus

De après ski is in Serfaus eerder gezellig dan uitbundig. Après skiërs blijven na een goede dag skiën gezellig hangen in de Patschi, vlakbij het dalstation van de Komperdellbahn en het eindpunt van vele pistes. Tot etenstijd kan het hier druk zijn, maar daarna wordt het snel rustiger.


De reis naar uw wintersport in Serfaus

Vervoer naar Serfaus

Serfaus is een goed bereikbare wintersportbestemming en ongeacht of u de Alpen Express, eigen auto, Luxury Class pendelbus of het vliegtuig kiest vanuit Nederland snel te bereiken.

Met de auto naar de wintersport in Serfaus

Serfaus is goed te bereiken over de Fernpass en ligt op ca. 895 km van Utrecht. Serfaus is een autovrij wintersportdorp. Vanaf de gratis parkeergarages aan het begin van het dorp reist u met de dorpsmetro (Dorfbahn) eenvoudig naar uw accommodatie. Deze gratis dorpsmetro kunt u ook gebruiken om bij de skiliften te komen.

Met de pendelbus naar de wintersport in Serfaus

Reis met onze comfortabele Luxury Class pendelbussen in één nacht naar de Oostenrijkse sneeuw. U komt zaterdagochtend uitgerust op uw bestemming aan. In de meeste gevallen wordt u direct bij uw accommodatie afgezet.

Met de pendelbus op wintersport

Met het vliegtuig naar de wintersport in Serfaus

Voor een wintersportvakantie naar Serfaus vliegt u naar de luchthaven van Innsbruck.

Met de Alpen Express naar Serfaus

De treinen van de Alpen Express brengen u gedurende de nacht comfortabel naar uw wintersportbestemming. U stapt uit op station Landeck en een aansluitende transfer naar Serfaus kunt u bij reservering bijboeken.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reis je naar alle populaire wintersportlanden en regel je via de Jong Intra Vakanties vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring is terug te vinden in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf een skipas

  • Reserveer vooraf skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie