Wintersport Flachau

Wintersport Flachau

Wintersport Flachau is geschikt voor zowel de beginnende, als gevorderde skiërs. Daarnaast heeft het een gezellige après-ski.Aan de pistes en in het dorp zijn er voldoende restaurants en skihutten aanwezig waar u lekker kunt uitrusten en genieten van de omgeving. Ontdek ons aanbod!

Lees alles over Wintersport Flachau

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Op wintersportvakantie naar Flachau

Wintersport in Flachau biedt u een goede mogelijk om te leren skiën. Ook voor gevorderde skiërs is er voldoende uitdaging te vinden tijdens de skivakantie. De liften in Flachau zijn zeer modern en zorgen er voor dat er zelfs in het hoogseizoen nauwelijks wachtrijen zijn en u snel weer boven op de berg staat. Er zijn drie plaatsen waar u een dalafdaling kan maken. De dalafdaling bij de SpaceJet (bij het begin van het dorp), is de makkelijkste, de Weltcupafdaling bij de Starjet is de meest uitdagende, maar nog steeds voor iedere skiliefhebber goed te doen.

De pistes in Flachau, zijn voornamelijk blauw en rood. De pistes zijn overzichtelijk en erg breed. Bij elk dalstation zijn een aantal oefenweides beschikbaar. Er zijn in totaal vijf oefenweides beschikbaar. Aanraders zijn de oefenweides bij de Spacejet 1 en de Starjet 1. Hier zijn namelijk ook een aantal restaurants in de buurt zodat je tussendoor ook lekker kan uitrusten. Kortom; voor zowel gevorderde als beginnende skiërs is Flachau een ideale bestemming voor een skivakantie.


Waarom gaat u op wintersport naar Flachau?

Aprés ski in Flachau

Flachau heeft vooral een gezellige après-ski, de pistes zijn uitgebreid en goed onderhouden. Er zijn drie punten in het dorp waar je omhoog kan. Onderaan de liften begint aan het einde van de skidag het feest, dat zich uitspreidt over het hele dorp. Er is geen werkelijk centrum, maar dat geeft niks, het is overal even gezellig. 

Wintersport in Flachau voor beginners en gevorderden

Wintersport in Flachau is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Ski Amadé - Salzburger Sportwelt beschikt over wel 100 km blauwe piste waar de beginners zich onbezorgd kunnen uitleven. Voor de meer gevorderde skiërs is er zo'n 125 km aan rode piste en ene stuk zwarte piste voor meer uitdaging. Het gebied bestaat uit 3 gedeeltes die onderling verbonden zijn door een gratis skibus. Bij Flachau zijn de pistes glooiend en de après ski beroemd. 


De reis naar uw wintersport in Flachau

Vervoer naar Flachau

Flachau is prima bereikbaar vanuit Nederland. Vanaf Utrecht is het circa 995 kilometer rijden. Behalve met de auto kunt u ook per vliegtuig reizen.

Met de auto naar de wintersport in Flachau

Veel wintersporters kiezen ervoor om met de auto naar Flachau te gaan. De snelste route is via de A3 (via Düsseldorf, Frankfurt, Nürnberg en München). Let op dat het in het weekend erg druk kan zijn op deze route. Dit is vooral om in het weekend ook veel mensen uit de regio München in dit gebied komen skiën. Vergeet u niet om voor vertrek een vignet te regelen voor de Oostenrijkse Autobahn.

Met het vliegtuig naar de wintersport in Flachau

U kunt ook het vliegtuig nemen voor een skivakantie in Flachau. U vliegt dan naar Salzburg, dat op circa 80 kilometer van Flachau ligt. U kunt in Salzburg een auto huren en verder rijden naar uw eindbestemming. U rijdt dan in ongeveer 50 minuten via de A10. Natuurlijk kunt u ook een transfer bijboeken tijdens uw reservering. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een vliegvakantie naar de wintersport in Flachau is extra interessant als u kiest voor een korter verblijf.


Waarom wintersport met de Jong Intra Vakanties?

De Jong Intra Vakanties - Dé wintersportspecialist

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. Al snel maakten de Oostenrijkse wintersportbestemmingen deel uit van het vakantieaanbod. Tegenwoordig reist u naar alle populaire wintersportlanden en regelt u via de Jong Intra Vakanties uw vervoer, verblijf, skipassen en nog veel meer. Onze jarenlange ervaring vindt u terug in ons ruime aanbod van wintersportvakanties.

De voordelen op een rijtje

  • Vele wintersportbestemmingen: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

  • Wintersport per eigen auto, bus, trein, ferry of vliegtuig

  • Ook kort verblijf mogelijk

  • Reserveer vooraf uw ski- of snowboardmateriaal

  • Reserveer vooraf uw skipas

  • Reserveer vooraf uw skilessen

  • Vele bestemmingen met sneeuwgarantie!