Italie Umbrie Umbertide Hero

Vakantie Umbertide

Umbertide is zeer centraal gelegen tussen Perugia en Città di Castello. Een halfuurtje rijden en u bent bij het uitgestrekte Trasimeno meer, waar u een verfrissende duik kunt nemen.

Lees alles over Vakantie Umbertide

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Umbertide met de Jong Intra Vakanties

Naast Perugia en Città di Castello liggen ook stadjes als Gubbio en Assisi niet ver van Umbertide. Umbertide is een lieflijk stadje met een oude stadswal en een kasteel op het centrale plein waar in de zomermaanden regelmatig iets georganiseerd wordt.

Zonvakanties Umbertide

Voor een heerlijke zonvakantie Umbertide ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit authentieke agriturismo met zwembad.


Goed voorbereid op vakantie naar Umbertide

Uitstapjes Umbertide

Cantine Blasi

Cantine Blasi is een wijnhuis met wijngaard in Umbertide gerund door de familie Blasi. Bij Cantine Blasi wandelt u tussen de enorme wijnvaten en leert u alle ins- en outs van het wijn maken. Uiteraard is er gelegenheid om te genieten van heerlijke hapjes, gepaard met de beste wijnen. Bezoekers van Cantine Blasi zijn lovend over hun ervaring bij het wijnhuis.

De Chianti streek voor wijnliefhebbers - AdobeStock_434484474

Reizen naar Umbertide

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Umbertide reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar het historisch Umbertide.

Met het vliegtuig naar Umbertide

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Umbertide? Dan kunt u ervoor kiezen naar Umbertide te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf Rotterdam. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Perugia. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 25 minuten rijden naar uw vakantieadres in Umbertide.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Umbertide

Reizen met de eigen auto naar Umbertide is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Umbertide altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Umberide is ca. 1460 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel, Milaan, Bologna en Florence.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.