Italie Umbrie Tuoro Hero

Vakantie Tuoro sul Trasimeno

Tuoro sul Trasimeno is een stadje gelegen aan de noordkant van het Lago Trasimeno. Door de ligging op de grens van Umbrië en Toscane kunt u beide provincies verkennen tijdens uw vakantie. Bezoek het "balkon van Toscane" Cortona, wijnstad Montepulciano of universiteitsstad Perugia.

Lees alles over Vakantie Tuoro sul Trasimeno

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Tuoro sul Trasimeno met de Jong Intra Vakanties

Tuoro sul Trasimeno is een van de vele leuke vakantiebestemmingen aan het Lago Trasimeno. Turoro sul Trasimeno is de ideale plek om vakantie te vieren, aangezien u vanuit hier veel verschillende uitstapjes in de omgeving kunt plannen. Ook kunt u zonnebaden aan het meer of duiken naar verkoeling. Wat gaat u doen tijdens uw vakantie in Tuoro sul Trasimeno?

Zonvakanties in Tuoro sul Trasimeno

Voor een heerlijke zonvakantie Tuoro sul Trasimeno ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit campings met zwembaden aan het meer.


Goed voorbereid naar Tuoro sul Trasimeno

Uitstapjes Tuoro sul Trasimeno

Isola Maggiore Trasimeno

Tijdens uw vakantie in Tuoro sul Trasimeno kunt u een boottochtje maken naar het Isla Maggiore. Vanaf dit kleine eilandje heeft u uitzicht over het Lago Trasimeno en de dorpen eromheen. Op het Isla Maggiore zijn verschillende restaurantjes, een kerkje en een kasteel. Het eiland is ideaal om een dagdeel op te spenderen.

Trasimeno, Lago Maggiore - AdobeStock 4778819

Reizen naar Tuoro sul Trasimeno

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Tuoro sul Trasimeno reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar Tuoro sul Trasimeno.

Met het vliegtuig naar Tuoro sul Trasimeno

Bent u liever snel bij uw accommodatie in Tuoro sul Trasimeno? Dan kunt u ervoor kiezen naar Tuoro sul Trasimeno te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf Rotterdam. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Perugia. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in Tuoro sul Trasimeno.

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar Tuoro sul Trasimeno

Reizen met de eigen auto naar Tuoro sul Trasimeno is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in Tuoro sul Trasimeno altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in Tuoro sul Trasimeno is ca. 1460 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel, Milaan, Bologna en Florence.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wilt u niet in één keer naar uw accommodatie in Italië doorrijden? Combineer uw vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.