Italie Umbrie San Feliciano Hero

Vakantie San Feliciano

San Feliciano is van oorsprong een vissersplaatsje en ligt aan de oostkant van het Trasimeense meer. Het heeft een gezellig en compact centrum. Het middelpunt vormt de mooie middeleeuwse kerk. In San Feliciano is tevens de aanlegsteiger voor de boot naar het Isola Polvese, een klein eiland in het meer.

Lees alles over Vakantie San Feliciano

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar San Feliciano met de Jong Intra Vakanties

Tijdens uw vakantie in San Feliciano kunt u heerlijk ontspannen aan het Trasimeense meer. Het Lago Trasimeno is het grootste meer van midden Italië en wordt omringd door populaire vakantie bestemmingen. In de omgeving van het meer zijn diverse activiteiten te ondernemen: van fietsen en wandelen tot golfen, vissen, tennissen, en watersporten. Wat gaat u doen tijdens uw vakantie in San Feliciano?

Zonvakanties San Feliciano

Voor een heerlijke zonvakantie San Feliciano ##thisyear## bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit appartementen met zwembad en uitzicht op het Trasimeense meer.


Goed voorbereid op vakantie naar San Feliciano

Uitstapjes San Feliciano

Museo della Pesca

Museo della Pesca ofwel het vissersmuseum mag u niet missen tijdens uw vakantie in San Feliciano. Visserij is altijd van groot belang geweest voor de inwoners van San Feliciano en maakt daarom een groot deel uit van de geschiedenis van de vissersplaats. Breng een bezoek aan het Museo della Pesca en leer meer over de visserij op het Lago Trasimeno.

Visserij, San Feliciano - AdobeStock 247587119

Reizen naar San Feliciano

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar San Feliciano reist u eenvoudig met uw eigen auto of per vliegtuig naar San Feliciano.

Met het vliegtuig naar San Feliciano

Bent u liever snel bij uw accommodatie in San Feliciano? Dan kunt u ervoor kiezen naar San Feliciano te vliegen. U heeft de mogelijkheid om te vliegen vanaf Rotterdam. Na ongeveer 2 uur vliegen komt u dan aan op de luchthaven van Perugia. Vanaf de luchthaven is het dan nog ongeveer 30 minuten rijden naar uw vakantieadres in San Feliciano

Stedentrip met het vliegtuig

Met de auto naar San Feliciano

Reizen met de eigen auto naar San Feliciano is ideaal voor mensen die niet willen opletten hoeveel gewicht er in hun koffer mag. En natuurlijk heeft u tijdens de vakantie in San Feliciano altijd de beschikking over uw eigen vervoer.

De afstand vanuit Nederland tot in San Feliciano is ca. 1475 km. De snelste route verloopt via Frankfurt, Bazel, Milaan, Bologna en Florence.

Autovakanties Italië

Overnachten

Wil je niet in één keer naar de accommodatie in Italië doorrijden? Combineer je vakantie Italië dan met een overnachting in de prachtige Alpenlanden Oostenrijk en Zwitserland. Wij bieden diverse hotels langs de belangrijkste routes naar Italië.