Italie Siciliie Taormina Hero

Vakantie Taormina

Taormina is de meest karakteristieke vakantieplaats van het eiland Sicilië. U bevindt zich hier als het ware op een groot terras, 270 m boven de zee.

Lees alles over Vakantie Taormina

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Naar Taormina met de Jong Intra Vakanties

Taormina is tegen de berg aangebouwd en dat zorgt op vele plaatsen voor een magnifiek uitzicht, op zee en de lager gelegen badplaatsen. Niet voor niets is Taormina de meeste geliefde plaats voor een huwelijksreis, een romantischer plek is er niet. Het oude centrum is grotendeels autovrij en, buiten de normale weg, verbonden door een kabelbaan met Taormina Mare. In het levendige Taormina proeft u die echte Italiaanse sfeer, met z’n gezellige terrasjes, smalle steegjes en gastvrije restaurants. Ook het gezellige nachtleven kunt u hier volop beleven.

Zonvakanties Taormina

Voor een heerlijke zonvakantie Taormina 2024 bent u bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit zowel hotels midden in het centrum als hotels direct aan het strand van Taormina.


Goed voorbereid op vakantie naar Taormina

Uitstapjes Taormina

In en om Taormina zijn diverse dingen te doen. Sicilië is immers een populair eiland dat vermaak biedt voor jong en oud. Wij hebben voor u een aantal uitstapjes in de omgeving van Taormina op een rijtje gezet.

Piazza IX Aprile

Dit hét plein van Taormina en is populair bij toeristen, omdat u hier meerdere bezienswaardigheden tegenkomt. De Duomo, de Torre dell Orologioen en de Bibliotheca communale komt u hier tegen.

Piazza IX Aprile, Taormina - AdobeStock 272988600

Giardino Pubblico

Deze stadstuin is niet alleen voorzien van bloemen, bomen en struiken, maar ook monumenten. Vanuit de tuin heeft u ene prachtig uitzicht op de kustlijn.


Reizen naar taormina

Voor een onvergetelijke zonvakantie naar Taormina reist u eenvoudig per vliegtuig naar het karakteristieke Taormina.

Met het vliegtuig naar Taormina

Vanwege de lange afstand en de oversteek van het vaste land naar Sicilië bieden wij uw vakantie in Taormina aan als vliegvakantie. U heeft de keuze uit diverse luchthavens in Nederland, België en Duistland. De vluchttijd is afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de datum waarop gevlogen wordt. Vanaf de luchthaven van Catania is het dan nog ongeveer 1 uur rijden naar uw vakantieadres in Taormina.

Stedentrip met het vliegtuig